G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Citromszelet préselő, facsaró 429/305-TSC

Citromszelet préselő, facsaró 429/305-TSC
Gyártó: TESCOMA
Származási ország: Cseh
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Citromszelet préselő, facsaró 429/305-TSC Citromszelet préselő, facsaró 429/305-TSC Citromszelet préselő, facsaró 429/305-TSC
A citromszelet préselő, facsaró gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Vásároljon a citromszelet préselő, facsaró kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A citromszelet préselő, facsaró elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A citromszelet préselő, facsaró anyaga 18/10-es króm-nikkel nemesacél. A citromszelet préselő, facsaró mosogató gépbe mosható. Ez a citromszelet facsaró, préselő, a teák, Tequila-k tálaláskor (szervírozáskor) használjuk a citromszeletek kipréselésére.
 
Méretek: - hosszúság: - 8 cm
               - szélesség: - 7 cm
               - magasság: - 2,5 cm
               - tömeg: - 0,035 kg
 
A tea elkészítése, ízesítése
 
A teát sokféleképpen ízesíthetjük. A hagyományos tea finom mézzel, barna cukorral, citromosan vagy a nélkül, tejszínnel, ahogy az angolok isszák, vagy keserűen, ki-kiízlése szerint, ahogy szereti. Sokféle fajtája kapható,  gyümölcsízű, virágillatú,  zöld-tea stb. Egyre azonban vigyázzunk a terhesség időszaka alatt. Fekete teát koffeintartalma miatt napjába legfeljebb egyszer igyunk, helyettesítsük koffeinmentes teákkal.
Kemény vízből nem lehet jó teát főzni, ezért forraljuk a vizet fedő nélkül 2-3 percig. A felforralt vizet öntsük az előmelegített porcelánkannába szórt teafűre, csészénként elegendő egy teáskanál teafű. A zöld teát egy perc múlva szűrjük le, majd újra forrázzuk le. A teafőzetet 3-5 percig hagyjuk állni. Teát ne melegítsünk újra!
Fogyasszunk a tea mellé kekszet!
 
Fekete tea
 
Alacsony hőfokon teljes oxidációval készült tea, mely során a leszüretelt tealeveleket fonnyasztják, sodorják, oxidálják, mely során kialakulnak a szín, aroma- és cserzőanyagok, végül szárítják, osztályozzák és csomagolják. A fekete teának igazából az élvezeti értéke a számottevő. Nagyon sokfajta létezik. Élénkítő hatása valamivel kisebb, mint a zöld teának, mert kevesebb koffein található benne.
A teában levő antioxidánsok neutralizálják a szabad gyököket, amelyek a test sejtjeit károsítják és betegséghez vezetnek. A fekete teának egyéb kedvező hatásai is vannak. Miután a baktériumok növekedését pl. a szájban jelentősen gátolja, ezért fogyasztása kivédheti ez elszaporodó mikrobák által okozott kellemetlen leheletet. Egyúttal a fogon levő plakkokban a baktérium koncentráció növekedését is gátolja, mely fogszuvasodás megelőzéséhez is hozzásegít, melyben a jelentős fluortartalom is segítséget nyújthat.
 
Elkészítése:
100 C°-os vízzel forrázzuk le a tealeveleket és áztassuk 3-5 percig.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: