Uborkaszeletelő állítható késes 453318-FCA
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Az Uborkaszeletelő állítható késes 453318-FCA hátoldalán elhelyezett mércézett tolórúd segítségével 1 és 6 mm között állíthatjuk a kés és gyalupad közötti távolságot. Így olyan vastag szeletekre gyalulhatunk, amilyenre szeretnénk 1-6 mm között. Tartozik hozzá egy tartó-segédeszköz a kézvédelem érdekében. Uborka, káposzta, répa, hagyma, sajt, citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására alkalmas. Az uborka és zöldségszeletelő szilikon hatású kemény műanyagból és acél pengéből készült.
Figyelem! - Az uborkaszeletelő és zöldséggyalu borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó. Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság munkapad: 23 cm; - munkafelület hossza: 19 cm; - nyéllel: 32 cm
- szélesség: 12 cm; - munkafelület szélessége: 9 cm
- magasság: 1,50 cm
- állítható: 1-6 mm között
- tömeg: 0,135 kg
Csalamádé recept
Hozzávalók:
1.5 kg paprika
1.5 kg uborka
1.5 kg káposzta
1.5 kg vöröshagyma
0.5 kg zöld-paradicsom
0.5 kg sárgarépa
0.5 kg petrezselyem gyökér
0.2 20% ecet
0.3 kg kristálycukor
1 mokkáskanál bórkénpor
1 mokkáskanál borkősavpor
0.1 kg só
Elkészítése:
A zöldségeket vékonyra szeljük majd egy nagyobb edénybe téve összekeverjük. A cukrot, sót a felsorolt tartósítókat rászórjuk, és alaposan belekeverjük, majd a kamrába téve 24 óráig állni hagyjuk. Az állási idő után többször megkeverve tisztára mosott dunsztos üvegekbe rakjuk. Jól belenyomkodjuk és a saját levével felöntjük az üvegeket, lezárjuk, és a polcra tesszük. 2-3 évig is eláll.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: