G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Vajkenő fa kés 21 cm 643340-GYL

Vajkenő fa kés 21 cm 643340-GYL
Gyártó: GYAPAY LÁSZLÓ FAFARAGÓ MESTER
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,150 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Vajkenő fa kés 21 cm 643340-GYL
A vajkenő fa kés 21 cm magyar kisiparos által gyártott mindennapi használati eszköz úgy a konyhában, mint a tálalásnál. Alkalmazási területe a vaj, a lekvár, a méz, kenőmájas stb. egyenletes felvitele a kenyérre, zsemlére és a vajszerű élelmiszerek vágása. A vajkenő fa kés nem csupán kiváló minőségű és gyakorlatias kenő és vágóeszköz, hanem a környezetbarát életmód jegyében készült termék. A 21 cm hosszú, méhviasszal kezelt fa kés kemény faanyagból készült, így időtálló. Az anyaga bükk fa.
Tisztítása: - Hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószeres vízzel, kerülje a karcosodást okozó szerek használatát. Félévente egyszer olívaolajjal vékonyan kenjük be. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát. Mosogatógépbe nem mosható!
Figyelem! - Gyermekek által is használható, éllel nem rendelkező fa kenőkés. Szülői felügyelet mellet bátran ügyeskedhetnek vele, sérülés okozása nélkül. Maguk készíthetik el szendvicsüket, lekváros kenyerüket. Közben persze az ügyességük is fejlődik.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 21 cm; - ebből a kenő rész: 10,50 cm
- szélesség kenő rész: 2,50 cm; - nyél: 2,50 cm
- vastagság: 1,50 cm
- tömeg: 0,025 kg
 
Parti szendvics
 
Hozzávalók:
    6 db zsemle
    1 db uborka
  10 dkg reszelt sajt
  12 szelet párizsi vagy bármilyen felvágott
  12 db koktélparadicsom
  24 szem zöldborsó
- szükség szerint teavaj a kenéshez
- szükség szerint majonéz
 
Elkészítése:
A zsemléket kettévágjuk, és mindkét oldalát megkenjük vajjal. Mindegyikre teszünk egy szelet felvágottat. A koktélparadicsomokat kettévágjuk, és a zsemle közepére tesszük (ez lesz az orra). Paradicsomból vékony cikkeket szelünk (ez lesz a szája). Az orra mellé teszünk egy-egy kis majonézt, arra teszünk egy-egy szem zöldborsót. Az uborkát meghámozzuk, és apró csíkokat vágunk belőle. A zöldborsó fölé tesszük (ez lesz a szemöldöke:) Reszelt sajt lesz a haja.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: