G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT

Levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT Levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT Levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT
A levendulás edényfogó kesztyű 391419-BQT gondoskodik arról, hogy ne égessük meg a kezünket, és ne ejtsük le a frissen kisült süteményt vagy vacsorát a konyha padlózatára. Az anyaga 100% -os pamut. A piros babos edényfogó kesztyű mosógépben mosható.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 26 cm
- szélesség csuklónál: 15 cm; - hüvelykujjnál: 17 cm; - ujjbegynél: 11 cm
- tömeg: 0,065 kg
 
Málnás-meggyes gyümölcstorta
 
Hozzávalók
A piskótához
   4 db tojás
   4 evőkanál finomliszt
   4 ek cukor
 0,50 csomag sütőpor
 0,50 ek vaj (a forma kikenéséhez)
 
A tetejére
  0,50 l tej
  1 tasak vaníliás pudingpor
  1 csomag tortazselé (színtelen)
  1 csomag vaníliás cukor
 10 dkg meggy (magozott)
 10 dkg málna
 
Elkészítése:
- A gyümölcstorta formát kivajazzuk, majd selyempapírral kibéleljük. A széleit körben levágjuk, hogy ne legyen sokkal magasabb, mint a formánk, mert akkor sütés közben megég. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéhez hozzákanalazzuk a cukrot, és kézi mixerrel, 3-as fokozaton kemény habbá verjük. Ezután 1-es fokozaton egyenként hozzákeverjük a tojás sárgákat, végül egy fakanállal óvatosan beleforgatjuk a lisztet és a sütőport. A tésztát a tortaformába töltjük, és előmelegített sütőbe toljuk. 10 percig magasabb hőfokon (kb. 200-220 fok) sütjük, majd letesszük takarékra (kb. 180-160 fok) és további 15-20 perc alatt készre sütjük. A kész piskótát kivesszük a sütőből, kiborítjuk a formából, és óvatosan lehúzzuk róla a papírt. Hűlni hagyjuk.
- Amíg a piskótánk sül, a gyümölcsöket megmossuk, lecsepegtetjük, és elkészítjük a vaníliás pudingot. Miután a pudingot többször is átkeverve langyosra hűtöttük, a felét rákanalazzuk a kész piskótánkra, és egyenletesen elsimítjuk rajta. Ezután tetszőleges elrendezésben mehetnek rá a gyümölcsök, majd a tetejüket megszórjuk a vaníliás cukorral.
- A színtelen tortazselét 1,5 dl vízzel és 1,5 dl meggylével a tasak leírása szerint elkészítjük. (Ha friss meggy kerül a tortára, és nincs ennyi meggylevünk, akkor használhatunk piros tortazselét is.) Amikor már langyos a zselénk, akkor kanalazzuk a torta tetejére, hogy leszivárogva ne áztassa el az egész piskótát, hanem egyből megdermedjen a tetején. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: