G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Hamburgerformázó prés 517259-MTX

Hamburgerformázó prés 517259-MTX
Gyártó: METALTEX
Származási ország: Olaszország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 3,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Hamburgerformázó prés 517259-MTX Hamburgerformázó prés 517259-MTX Hamburgerformázó prés 517259-MTX
A hamburgerformázó prés 517259-MTX a legegyszerűbb módját nyújtja a saját kezűleg készített hamburgerek megalkotásának. A húspogácsa készítővel könnyen és gyorsan készíthetünk a hamburgerünkbe szabályos és egyforma méretű pogácsákat bármilyen alapanyagból, legyenek azok különféle darált húsok (sertés, marha, csirke, hal) vagy zöldségek, a vegetáriánus étrendűeknek. A hamburgerformázó prés anyaga élelmiszeripari kemény szilikonalapú műanyag.
Tisztítása: - először is teljesen szét kell szedni alkatrészekre. - Az első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 10,60 cm; - külső: 11 cm
- magasság aljzat: 7,30 cm
- magasság prés: 12 cm
- tömeg: - aljzat: 0,025 kg; - prés: 0,095 kg; - egybe: 0,120 kg
A hamburger méretei:
- átmérő: 10,20 cm
- magasság: 2,20 cm
 
Hamburger - házilag
 
Hozzávalók a hamburgerhez:
- hamburgerzsemle vagy puffancs
- csalamádé
- lila-hagyma
- ketchup
- mustár
- sajt
 
A húspogácsához:
 50 dkg darált hús (marha és sertés vegyesen)
   1 fej hagyma
   1 db tojás
   2 evőkanál mustár
   4 evőkanál ketchup
   1 evőkanál zsemlemorzsa
 - só
 - őrölt bors
 
Elkészítése:
A darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a mustárt, a tojást, és kanalanként a ketchupot.
A masszát összegyúrjuk, és 4 egyenlő kupacra osztjuk, amelyekből szép, formás húspogácsákat készítünk. Célszerű olyan nagyságú pogácsákat készíteni, amekkora a puffancs átmérője. Egy ecsettel a húspogácsák mindkét oldalát kicsit megolajozzuk, és egy jénaira fektetve, fóliával lefedve 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Egy teflonserpenyőt kissé megolajozunk, és kis lángon, lassan (mindkét oldalát kb. 8-8 perc alatt) pirosra sütjük. A hamburgerzsemléket vagy puffancsokat kettévágjuk, megrakjuk egy kis csalamádéval, rátesszük a húspogácsát, egy szelet sajtot, lila-hagymát, ketchupot, mustárt, és előmelegített sütőben 5 perc alatt átmelegítjük a hamburgereket.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: