Három lábú öntöttvas gázzsámoly 5,5 kW 003/017-GS/JAN
Fogyasztói ár: 22,650 Ft
A gázzsámoly vasöntvényből készül, tömör kivitelű és hő-elemes égésbiztosítással ellátott, PB gázzal és földgázzal üzemel. A gázzsámoly feladata, hogy a tüzelőanyag és a levegő keveredéséről, majd elégetéséről gondoskodjon a lehető legnagyobb hőhatásfokkal, biztonsággal, környezetkímélő és energiatakarékos üzemmódot biztosítva. Vásároljon a gázzsámoly választékunkból! A gázzsámoly ha jó minőségű, nagy teljesítményű akkor kincset ér a bográcsozásnál, a disznóvágásnál, a kempingezésnél vagy a háztáji állatgazdálkodásnál. A gázzsámoly magas teljesítménye alkalmassá teszi a folyadékféleségek melegítését, forralását, ételek készítését. A gázzsámoly különösen jól használható bográcsozáskor, disznótorokon, lekvár főzéshez, háztáji gazdaságokban állateledel elkészítésére, stb. A gázzsámoly szabadtérben és zárt térben (pl. nyári konyha) egyaránt üzemeltethető amennyiben gáznyomás-kiegyenlítővel szereljük fel, mivel a gáznyomás-kiegyenlítő biztonsági csappal is el van ellátva.
Tisztítása: - használat után hagyja lehűlni, majd nedves ruhával törölje át.
Részletes méretleírás:
- átmérő gázrózsa: 17 cm; - átmérő lábakkal: 37 cm
- hosszúság láb+gázcsonk: 39,50 cm
-magasság gázrózsa: 4 cm
- magasság lábakkal: 13 cm
- tömege lábakkal: 2,89 kg
Technikai adatok:
- gáz: propán-bután (PB gáz)
- gáznyomás: 28-30 mbar
- készülék kategória: I 3b-6p
- kimeneti teljesítmény: 5,50 kW
- fogyasztás: 381 g/h
- a PB gázzal működtetett gázzsámoly estében a nyomáscsökkentő használata kötelező.
Bográcsos pusztapörkölt
Hozzávalók:
3 kg csülökhús kis darabokra vágva
8 dkg zsír
30 dkg hagyma
2 dkg fokhagyma
4 g köménymag
3 dkg fűszerpaprika
5 dkg só
fél kg zöldpaprika
40 dkg paradicsom
fél liter száraz vörösbor.
Elkészítése:
A zsíron üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát, megszórjuk a paprikával és beleforgatjuk a megmosott húst. Sózzuk, majd köménnyel és zúzott fokhagymával fűszerezzük. Kissé megpirítjuk, majd kevés borral leöntjük. Lefedve lassan pároljuk. Ha kell, egy kis vizet is öntünk rá. Mielőtt a hús megpuhulna, beletesszük a megmosott, csíkokra vágott paradicsomot és paprikát. Arra folyamatosan ügyelünk, hogy csak alig legyen lé a húson. Köretként sós burgonyát, pirított burgonyát, vagy pásztortarhonyát kínálunk mellé.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: