G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Narancsprés-citromprés-citrusprés rozsdamentes KP – 127/64 – PH

Narancsprés-citromprés-citrusprés rozsdamentes KP – 127/64 – PH
Származási ország: Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 7,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Narancsprés-citromprés-citrusprés rozsdamentes KP – 127/64 – PH Narancsprés-citromprés-citrusprés rozsdamentes KP – 127/64 – PH Narancsprés-citromprés-citrusprés rozsdamentes KP – 127/64 – PH
Narancsprés, citromprés, citrusprés rozsdamentes eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A narancsprés-citromprés-citrusprés anyag összetétel 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél. A narancsprés-citromprés-citrusprés, a narancs, citrom, grapefruit, citrusfélék leveinek kipréselésére alkalmas eszköz. A narancsprés-citromprés-citrusprés, formatervezett, látványos és gyakorlatias. A narancsprés-citromprés-citrusprés könnyen kezelhető és tisztán tartható.  Figyelem: - űrtartalom = a gyűjtőpohár színültig töltve!
 
Méretek: - hosszúság: - 18 cm (talpazat), - préskar: - 16,5 cm
               - szélesség: - 12,5 cm (talpazat)
               - magasság: - 37 cm
               - tömeg: - 1,70 kg
 
Gyűjtőpohár méretei: - átmérő alsó: - 7,2 cm; - felső: - 10 cm
                                 - magasság: - 8,5 cm
                                 - tömeg: - 0,07 kg
                                 - űrtartalom: - 0,48 Liter
 
Rumos narancsital
 
Hozzávalók 2 főre:
 - 3,5 dl frissen facsart narancslé
 - fél citrom leve
 - kb. 2 evőkanál cukor
 - 10 – 15 evőkanál rum
 
Elkészítése:
A narancs és a citrom levét egy kevés cukorral (ízlés szerinti mennyiség) felforraljuk.
Beleöntjük a rumot.
Forrón tálaljuk.
 
Limonádé recept
 
Hozzávalók:
 - 1 csésze cukor
 - 1 csésze víz (a sziruphoz)
 - 1 csésze citrom leve
 - 3 csésze víz
 
Elkészítése:
A cukrot és a vizet főzzük fel, és keverjük el sziruppá. (Tipp: a sziruphoz hozzá adhatjuk 1 citrom lereszelt héját is!) Csavarjuk ki a citromokat (kb. 6 db), és keverjük el a vízzel. Adjuk hozzá a kihűlt szirupot, majd hűtsük le a hűtőszekrényben. Ha túl édes, adjunk hozzá több citromlevet, ha túl tömény, adjunk hozzá több vizet.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: