G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gyúrótábla 40×30 cm

Gyúrótábla 40×30 cm
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 6,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gyúrótábla 40×30 cm Gyúrótábla 40×30 cm
A gyúrótábla anyaga, bükkfa. Vásároljon a gyúrótábla kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A gyúrótábla több célt szolgáló és feladatot ellátó hasznos konyhai eszköz, melyet a süteménykészítés, tésztakészítés során használunk. Ez a gyúrótábla nincs ütközővel felszerelve. A gyúrótáblán húst, csontot, zöldséget ne daraboljunk, nem darabolásra van kialakítva. A gyúrótábla magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú gyúrótábla között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Figyelem: - A feltüntetett szélességi, hosszúság, magassági (vastagság) méretek 5-20 milliméterrel eltérhetnek gyúrótáblánként egymástól negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 39,60 cm
- szélesség: 29,50 cm
- magasság (vastagság): 2 cm;
- tömeg: 1,465 kg
 
Mézeskalács
 
Hozzávalók:
 76 dkg lisztet
 34 dkg porcukrot
 2 púpos kiskanál szódabikarbónát
 1 zacskó mézeskalács fűszerkeveréket (de lehet őrölt fahéjjal 10 szem porrá tört szegfűszeggel is helyettesíteni, bár szerintem fűszerkeverékkel az igazi).
 5 dkg margarint
 4 egész tojást
 4 evőkanál méz
 
Elkészítése:
Az egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihentetés után kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró formákkal szaggatjuk ki. Megkenjük felvert tojással, kizsírozott és lisztezett tepsiben, közepesen meleg sütőben világos barnára sütjük. A díszítéshez használt diót, mandulát, mogyorót, mazsolát sütés előtt rátehetjük a tésztára, a drazsé és cukorféleségek cukormázzal történő felragasztását, illetve cukormázas díszítést a sütés után végezzük el.
Cukormáz: 1 tojás fehérjét verjünk fel nagyon keményre, tegyünk hozzá kb. 12-15 dkg porcukrot és igen jól keverjük ki. (Legalább 20-30 percig kell keverni!) Ha elkészült, elképzelhető, hogy 1 napig még kicsit kemény, de ha nem spóroltuk ki belőle a szódabikarbónát, másnapra a levegő páratartalmánál fogva biztos, hogy meg fog puhulni.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: