G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Evőeszköztartó 5 rekeszes fából 036/029-GYL

Evőeszköztartó 5 rekeszes fából 036/029-GYL
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Evőeszköztartó 5 rekeszes fából 036/029-GYL Evőeszköztartó 5 rekeszes fából 036/029-GYL Evőeszköztartó 5 rekeszes fából 036/029-GYL
Az evőeszköztartó 5 rekeszes gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. Vásároljon az evőeszköztartó 5 rekeszes fából kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Az evőeszköztartó 5 rekeszes elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Az evőeszköztartó anyaga első osztályú szárított tölgyfa. Az evőeszköztartó magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú evőeszköztartó között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Az evőeszköztartó tisztítása: - hagyományos módon, nedves ruhával tisztára törüljük. Félévente egyszer olívaolajjal vékonyan kenjük be. Ezzel az eljárással megnöveljük a tartósságát.
Figyelem: - Mosogatógépbe nem mosható!
 
Méretek: - hosszúság:  36 cm
               - szélesség:  29 cm
               - magasság:  4,5 cm
               - anyagvastagsága:  1 cm
               - tömeg: - 1 kg
 
Rekeszek száma:  5 db
Rekeszek hosszúsága:
- rekesz Nr. 1 = 34 cm
- rekesz Nr. 2, 3, 4 = 27 cm
- rekesz Nr. 5 = 20 cm
Rekeszek szélessége:  6 cm
 
Rakott krumpli
 
Hozzávalók:
 - 1,5 kg krumpli
 - 20 dkg (füstölt) párizsi
 - 1/2 szál száraz paprikás kolbász
 - 4 tojás
 - 1,5 - 2 doboz tejföl
 - 5 dkg sajt
 - 1 teáskanál gulyáskrém
 - só, kevés olíva olaj
 
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel.
A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel.
Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: