G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Reggeliző fatálca KP-039/024-GYL

Reggeliző fatálca KP-039/024-GYL
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Reggeliző fatálca KP-039/024-GYL Reggeliző fatálca KP-039/024-GYL Reggeliző fatálca KP-039/024-GYL
Vásároljon a reggeliző tálca, fatálca kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A reggeliző tálca, fatálca elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. A reggeliző tálca, fatálca gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. A reggeliző tálca, fatálca anyaga első osztályú szárított tölgyfa. A reggeliző tálca, fatálca magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab ezért két azonos formátumú fatálca, reggeliző tálca között minimális méret különbségek előfordulhatnak. A reggeliző tálca, fatálca tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel, majd töröljük szárazra. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
A reggeliző tálca, fatálca többszöri tisztítás után egyszeri ápolást igényel: - étolajas ruhával vagy folyékony méhviasszal vékonyan át kell kenni. A reggeliző tálca, fatálca tárolása száraz helyen történjen.
Figyelem, a reggeliző tálca, fatálca méretei az egymástól legtávolabb eső pontok között van megadva.
 
Méretek: - hosszúság belső: 35 cm; - külső: 39 cm
               - szélesség belső: 20 cm; - külső: 24 cm
               - magasság: - fogóknál: 9 cm; - oldalaknál: 5 cm
               - anyagvastagság: 2 cm
               - tömeg: 1 kg
 
Töltött fonott kalács recept
 
Hozzávalók:
 - 40 dkg rétesliszt
 - 5 dkg porcukor
 - 2 db egész tojás
 - 5 dkg margarin
 - 2 dkg élesztő
 - csipetnyi só
A töltelékhez:
 - 15 dkg darált mák
 - 1 dl tej
 - 1 evőkanál citromlé
 - 5 dkg mazsola
 - 10 dkg mandula
 
Elkészítése:
Az átszitált langyos liszthez hozzáadjuk a porcukrot, a tojást, a sót és összekeverjük. Közben az élesztőt langyos tejben megkelesztjük, majd a liszttel összedolgozzuk. Letakarva, meleg helyen 50-60 percig kelesztjük. Ezután a tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, lazán átgyúrjuk. Körülbelül 2 cm vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk. Két szélét 2 cm szélességben párhuzamosan bevágjuk körülbelül a tészta egyharmad részéig. A középső csíkra a tölteléket helyezzük. A tésztacsíkokat úgy hajtjuk rá, mintha fonatot készítenénk, és a kizsírozott tepsibe fektetjük. Az így elkészített tésztát 20 percig pihentetjük. Majd a tetejét- tojássárgájával megkenjük, és vágott mandulával megszórjuk. Előmelegített sütőben, közepes tűzön, körülbelül 45-50 perc alatt szép pirosra sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: