G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315

Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315
Gyártó: BOHMANN
Származási ország: Németország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 4,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315 Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315 Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315
Az Olaj spray, ecet spray üveg 100 ml 442315 a saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére való. A tároló tégelyből, a pumpás szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet. Anyaga átlátszó vastag falú üveg. A műanyag alapanyagú pumpás szórófej lecsavarozható rozsdamentes fém kupakban van elhelyezve. Az olajszóró, ecetszóró pumpa szívócsöve ami leér a tégely aljáig, szintén műanyag.
Figyelem, űrtartalom = a tárolóedény színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő: 4,16 cm
- magasság szórófejjel: 18 cm
- tömeg: 0,225 kg
- űrtartalom: 100 ml
 
Ropogós kacsasült pezsgős káposztával
 
Hozzávalók (5 személyre):
 3 kg kacsa
 50 dkg vörös-káposzta
 50 dkg fehér-káposzta
 20 dkg vöröshagyma
 75 dkg burgonya
 4 dl száraz pezsgő
 6 dkg kristálycukor
 1 csokor petrezselyem
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 majoránna, ízlés szerint
 köménymag, ízlés szerint
 ecet, ízlés szerint
 
Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: