G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Csirkebontó olló 12 cm PF

Csirkebontó olló 12 cm PF
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,750 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Csirkebontó olló 12 cm PF Csirkebontó olló 12 cm PF Csirkebontó olló 12 cm PF
A csirkebontó olló több célt szolgáló és feladatot ellátó hasznos konyhai eszköz, melyet a darabolás során használunk. Vásároljon a csirkebontó olló kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A csirkebontó olló anyaga rozsdamentes acél penge, szilikon hatású műanyag foglalatba. A csirkebontó olló kézhez álló kialakítása, biztonságos használata, hosszú élettartama és gyakorlatiassága, a legfontosabb szempont. A csirkebontó olló biztonságos érzését a puha tapintású markolat biztosítja.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 10 cm; - markolat: 12 cm; - penge+markolat: 24 cm
- szélesség: - penge: 0,20-2,20 cm; - markolat: 7 cm
- tömeg: 0,175 kg
 
Bográcsos kakaspörkölt nokedlivel
 
Hozzávalók:
 egy kakas, ki már kiszolgálta a baromfiudvar hölgyeit
 1 deci olíva olaj
 3 nagy fej vöröshagyma
 5 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál édes pirospaprika
 fél üveg lecsó
 só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A bográcsban az olajt felhevítjük, szép sárgára pirítjuk rajta a nem túl apróra vágott vöröshagymát (a hosszú főzési idő alatt úgyis szétfő). Most jön a szépen feldarabolt kakas. Megsózzuk és még a paprika nélkül körbepirítjuk a húsokat. Mikor zsírjára sült, rászórjuk a pirospaprikát (így nem fog megbarnulni és szép színű lesz az étel). Körülbelül másfél órán keresztül rövid lével pároljuk, kevergetés közben. Csak, ha szükséges, akkor teszünk hozzá néha egy-két kanálnyi vizet. Beletesszük a lecsót és a szétzúzott fokhagymát. Készre pároljuk.
 
Nokedli
 
Hozzávalók:
 50 dkg liszt
 1 tojás
 só
 olaj vagy zsír
 
Elkészítése:
A lisztet a tojással, a sóval és annyi vízzel kavarjuk össze, hogy könnyen keverhető massza legyen. Lobogó, sós vízbe tegyünk 1 (egy) evőkanál olajt (olíva vagy napraforgó) és nokedli szaggatóval szaggassuk bele az elkészített alapanyagot, egyszerre inkább kevesebbet. Kb. 10 percig forraljuk, közben többször keverjük meg, nehogy az alján leragadjon. Ha feljön a tetejére, leszűrjük a nokedlit, leöblítjük. Lecsöpögtetve elkeverjük kevés felmelegített olajjal, zsiradékkal. Pörköltekhez adjuk köretként.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: