G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB

Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 6,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB
Egy jó minőségű indukciós serpenyő kincset ér a konyhában ha sütni főzni kell. <Kerámia bevonatos indukciós serpenyő 28 cm 2690 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A kerámia bevonatos serpenyő anyaga magas tisztaságú élelmiszer alumínium 99% vegytiszta  ötvözetből kialakított forma, alakzat. A kerámia bevonatos serpenyő belseje kerámia bevonattal kezelt, a külső felszíne pedig hőálló festékkel. A kerámia bevonatos serpenyő szilikon hatású fogantyúval, nyélel van felszerelve.
A kerámia bevonatos serpenyő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, vagyis gerjesztéses és fatüzelésű kályhán tűzhelyen egyaránt használhatóak. A kerámia bevonatos serpenyő több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását, indukciós tűzhelyen való alkalmazását, és teszi energiatakarékossá. A kerámia bevonatos serpenyő mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = a serpenyő színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő alsó: - belső: - 23 cm, - külső: - 23 cm
               - átmérő felső: - belső: - 28 cm, - külső: - 29,2 cm, - nyéllel: 47 cm
               - magasság: - belső: - 5,6 cm, - külső: - 6,5 cm
               - tömeg: - 1,260 kg
               - űrtartalom: - 2,80 liter
 
Bárányszeletek padlizsánnal
 
Hozzávalók (6 személyre):
 - bárányborda vagy comb 80 dkg
 - padlizsán 60 dkg
 - füstölt szalonna 10 dkg
 - fokhagyma 2 gerezd
 - száraz vörös bor 2-3 dl
 - olaj 1 evőkanál só
 - bors
 - petrezselyem
 
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
 
Az ünnep, így a húsvét is attól igazán szép, hogy készülünk rá. Még meghittebbé válik, ha a készülődésben a családtagok is részt vesznek.
 
Cordon Bleu recept
 
Hozzávalók 4 főre:
- 4 szép szelet sertéskaraj (vagy pulyka-, csirkemell)
- 4 szelet gépsonka (vagy valamilyen sonkaféle)
- kb. 15 dkg szeletelt vagy reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
 
Panírozáshoz:
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- liszt
- olaj
- só
 
Elkészítése:
A hússzeleteket szép nagy szeletekké klopfoljuk, fólia vagy egy nylonzacskó alatt.
Sózzuk, mindegyik szeletre teszünk egy-egy szelet sonkát és arra reszelt sajtot.
Formásra felgöngyöljük és alufóliába tekerjük.
Gőz fölött pároljuk 2-3 percig, így a szép formája megmarad, nem esik szét sütés közben és a sajt sem fog kifolyni.
Tojás, liszt, zsemlemorzsába panírozzuk, bő, nem túlforró olajban szép pirosra sütjük.
Tálalásnál ferdén szeleteljük, reszelt füstölt sajttal meghintjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: