G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

1,4 literes ételhordó termosz 257/227-BQT

1,4 literes ételhordó termosz 257/227-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Csehország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 5,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
1,4 literes ételhordó termosz 257/227-BQT 1,4 literes ételhordó termosz 257/227-BQT 1,4 literes ételhordó termosz 257/227-BQT
Az ételhordó termosz egy szigetelő tárolóedény, amely jelentősen meghosszabbítja azt az időt, amely alatt tartalma forróbb vagy hűvösebb marad, mint a környezete. A forró ételek, italok melegen tartására vagy a fagylaltok, italok, befőttek hidegen tartására hivatott. Elengedhetetlen tartozéka az edénykészletünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga szilikonalapú műanyag tartó és borító szerkezet, és speciálisan képzett duplafalú üveg, a hőtároló tégely. Kettős falú edény, amelynek két fala között vákuum van. Tulajdonképpen palack a palackban úgy, hogy csak a két edény egy nyílása érintkezik. Mivel a palackok között nincs levegő, a hő sem vezetéssel, sem keveredéssel nem áramolhat közöttük, csupán hősugárzással juthat át az egyikből a másikba. Mivel a nyílás kivételével sehol sem juthat ki a hő (és nem juthat bele), a meleg vagy a hideg ételek, italok nagyon sokáig megtartják benne a hőmérsékletüket.
 
Méretek: - átmérő belső: - 11 cm; - külső: 14 cm
               - magasság belső: - 16 cm; - külső: - 19 cm; - kupakkal: - 24 cm
               - tömeg: - 0,70 kg
               - űrtartalom: - 1,4 liter
 
Kacsahúsleves
 
Hozzávalók:
 - 2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa farhát
 - 1 fél zeller
 - 2 közepes vöröshagyma
 - egy kisebb karalábé
 - 4-6 szál petrezselyemgyökér
 - 6-8 közepes sárgarépa
 - 4 gerezd fokhagyma
 - egy egész zöldpaprika
 - kettő paradicsom (elhagyható)
 - 10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
 - 1,5 csokor petrezselyemzöld
 - zeller zöld, esetleg karalábélevél
 - 15-20 szem egész feketebors
 - só, ízlés szerint 
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc) 
 
Elkészítése:
A kacsa farhátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöldfűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: