Indukciós nyeles mély serpenyő üvegfedővel gránit bevonattal 24 cm-es AMB 341914
Fogyasztói ár: 10,990 Ft
Egy jó minőségű indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel kincset ér a konyhában ha sütni vagy párolni kell. <Indukciós nyeles mély serpenyő üvegfedővel gránit bevonattal 24 cm-es AMB 341914> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az indukciós mély serpenyő anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg. Az indukciós mély serpenyő belső felülete gránitbevonattal kezelt. A gránitbevonatos indukciós mély serpenyő szilikonhatású nyéllel van felszerelve. Az indukciós mély serpenyő hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - átmérő alsó belső: - 18,3 cm; - felső belső: - 24 cm
- átmérő alsó külső: - 18,7 cm; - felső külső: - 25 cm; - kiöntőknél: - 26,3 cm
- hosszúság nyéllel: - 44,5 cm
- magasság belső: - 6,5 cm; - külső: - 7,2 cm
- magasság fedővel: - 16,5 cm
- tömeg fedővel: - 1,800 kg; - fedő nélkül: - 0,980 kg
- űrtartalom: - 3,8 liter
Natúrszelet
Hozzávalók:
- 2 szelet borda vagy felsál/fő
- kevés liszt
- olaj vagy vaj
- só
- bors
Elkészítése:
A hússzeleteket hús és rostlazítóvá fellazítjuk, majd besózzuk, beborsózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát. Sütés előtt lisztbe is márthatjuk.
Pirított krumpli
Hozzávalók:
- 1 kg hámozott krumpli
- 1 dl olaj
- só, ízlés szerint
- esetleg fokhagyma
Elkészítése:
A hámozott krumplit két-három nagy, vastag szeletre, darabra vágjuk, feltesszük főni sós vízben, egy lábasban. Mialatt fő egy tepsibe olajt öntünk, és 220 fokos sütőben felforrósítjuk. 15 perc múlva leöntjük a krumpliról a vizet, fedőt teszünk a lábosra, a fedőt lefogjuk és a lábost erős, határozott mozdulatokkal néhányszor megrázzuk. Így a krumplik külső főtt része kissé összeroncsolódik (ez fog majd ropogósra sülni). A felforrósodott olajba kanállal belerakjuk a főtt krumplit, megsózzuk és meglocsoljuk olajjal. Betoljuk a sütőbe. Amikor az alsó része megpirult, félidőben egyenként megforgatjuk és a másik felét is megpirítjuk. Kb. 20-30 perc a sütési idő (ez sütőfüggő lehet).
A piruló krumpli közé lehet dobni néhány gerezd, klopfolóval szétütött-nyomott fokhagymát is, akkor pikánsabb lesz.
Szórhatunk rá rozmaringot, ez is változatossá teszi az ízét, más fűszerek is szóba jöhetnek.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: