Indukciós szögletes grillserpenyő gránitbevonattal 28x28 cm AMB 341907
Fogyasztói ár: 9,650 Ft
Egy jó minőségű grill serpenyő kincset ér a grillezésnél, a sütésnél, a főzésnél a konyhában. <Indukciós szögletes grillserpenyő gránitbevonattal 28x28 cm AMB 341907> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A grill serpenyő anyaga alumínium öntvény, több rétegű gránitbevonattal. A grill serpenyőben, a gránitbevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. A gránitbevonatós grill serpenyő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. A gránitbevonatos serpenyő több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. A gránitbevonatós serpenyő könnyen tisztítható, mosogatógépbe mosogatható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - hosszúság alsó belső: - 24 cm; - felső belső: - 27 cm
- hosszúság alsó külső: - 23 cm; - felső külső: - 28
- hosszúság nyéllel: - 48 cm
- szélesség alsó belső: - 24 cm; - felső belső: - 27 cm
- szélesség alsó külső: - 23 cm; - felső külső: - 28
- szélesség kiöntőknél: - 29,5 cm
- magasság belső: - 3,6 cm; - külső: - 4,5 cm
- tömeg: - 1,04 kg
- űrtartalom: - 1,80 liter
Roston sült harcsa
Hozzávalók:
- 1 kg harcsa
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- kevés olívaolaj
- fokhagyma
- bazsalikom
- kapor
- petrezselyem,
- őrölt kömény
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
Natúrszelet
Hozzávalók:
- 2 szelet borda vagy felsál/fő
- kevés liszt
- olaj vagy vaj
- só
- bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: