G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB

Rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB Rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB Rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB
A rozsdamentes nyeles lábas 2 liter 210425-AMB anyag összetétele 18/10 króm-nikkel nemesacél. Szegecseléssel rögzített fém nyeles fogantyú a lábason. A rozsdamentes nyeles lábas gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán, az-az tűzhely egyaránt használható. A lábas több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, belül mércézett, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható. mosogatógépben mosható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 18,50 cm; - nyéllel: 35 cm
- magasság belső: 8,10 cm; - külső: 8,40 cm
- tömeg: 0,675 kg
- űrtartalom: 2 liter
 
Forralt bor recept 
 
Hozzávalók:
 7,5 dl száraz, nem túl savas vörösbor
 7 dkg cukor
 2-4 db fahéj rúd
 8 szem szegfűszeg
 3 szem szegfűbors
 1 fél kisebb citrom
 2 szem zöld kardamom (ha nincs, elhagyható)
 
Elkészítése:
Forrásig melegítjük a fűszereket a borban. Ne forraljuk fel, mert a bor elveszti az aromáját. Ezután beletesszük a citromot, édesítjük, ha még szükséges. Forrón kínáljuk.
 
Banánpuding recept
 
Hozzávalók:
  4 dkg vaj + 1 dkg vaj
  6 tojás
  7 dkg cukor
  2 banán
  2 zsemle
  2 dl tej
  6 dkg liszt
- vaníliás cukor
 
 
Az öntet: 
 10 dkg cukor
   2 dl víz
   1 banán
 
Díszítése: 
  1 banán
- cukrozott tejszínhab
 
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: