G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB

Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP – 40/69.Z – AMB
edenyek.hu Zománcozott indukciós fazék 2,8 literes KP - 40/69.Z - AMB eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A zománcozott indukciós fazék anyag összetétele 1,5 mm vastagságú szénacél lemezből készül, méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést és duplán zománcozva. A rozsdamentes fülek utólag csavarozással rögzítődnek. Üveg hőálló fedő, és lecsavarozható fém fedőgomb. Időálló, könnyen tisztítható. A zománcozott indukciós fazék hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. A zománcozott indukciós fazék mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő alsó: - 14,5 cm; - felső: - 20 cm; - fülekkel: - 26 cm
               - magasság: - 12 cm; - fedővel: - 16,5 cm
               - tömeg, fedő nélkül: - 0,855 kg; - fedővel: - 1,195 kg
               - űrtartalom: - 2,80 liter
 
Borscsrecept
 
Hozzávalók 4 személyre:
- 50 dkg sertés- és borjúhús
- 20 dkg savanyú káposzta
- 3 db cékla
- 2 db sárgarépa
- 1 db zeller
- 1 fél karalábé
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 evőkanál paradicsompüré
- 2 db babérlevél
- 2 evőkanál sűrített paradicsom
- 2 db krumpli
- 1 db petrezselyemgyökér
- 1 evőkanál cukor
- 1 evőkanál ecet
- 1 teáskanál pirospaprika
- 1 teáskanál ételízesítő
- tejföl, ízlés szerint, vagy el is hanyagolható
- kapor vagy petrezselyem ízlésvilágtól függően
- só
- bors
- olaj
 
Elkészítése:
A húst kockázzuk fel, rakjuk egy lábasba, és öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Fűszerezzük sóval, borssal, babérlevéllel, ételízesítővel, és főzzük majdnem teljesen puhára a húst. A sárgarépát és a céklát hámozzuk meg, majd vágjuk vékony csíkokra. Ilyenkor jót tesz a zsülien szeletelő. (https://www.edenyek.hu/index.php?route=product/product&path=367_611_1397&product_id=1048. ) A zellert, a petrezselyemgyökeret és a karalábét kockázzuk vagy karikázzuk fel. A kétféle hagymát dinszteljük meg kevés olajon, és adjuk hozzá a zöldségeket. Kevergessük egy-két percig, majd mehet hozzá a paradicsompüré és a pirospaprika. Rakjunk hozzá annyi húslét, amennyi jól ellepi a zöldségeket. Tegyük hozzá az ecetet és a cukrot, majd pároljuk körülbelül 20 percig a zöldségeket.
A zöldségalapot keverjük a húshoz. Adjuk hozzá a felkockázott krumplit, a savanyú káposztát, és fedő alatt főzzük tovább addig, amíg minden puha nem lesz. Ez még körülbelül 20 perc. Végül szórjuk meg apróra vágott kaporral vagy petrezselyemmel, és tejföllel kínáljuk.