G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Szilikon gyúrótábla 61x42 cm KP-992/062-AMB

Szilikon gyúrótábla 61x42 cm KP-992/062-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 6,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Szilikon gyúrótábla 61x42 cm KP-992/062-AMB Szilikon gyúrótábla 61x42 cm KP-992/062-AMB Szilikon gyúrótábla 61x42 cm KP-992/062-AMB
Vásároljon a szilikon gyúrótábla kínálatunkból! A szilikon gyúrótábla anyaga 1 mm vastagságú szilikonlap. A szilikon gyúrótábla elengedhetetlen tartozéka a konyhának. A szilikon gyúrótábla kétkomponensű szilikon, természetesen egészségügyi szempontból megfelelő és engedélyezett iniciátor-tartalommal, ezért az édesiparban, cukrásziparban is szívesen alkalmazott gyúrótábla. A szilikon gyúrótábla bármilyen munkapadon használható, nem csúszkál, mert vákuum hatással tapad a munkapadra, de ettől függetlenül a felülete egyáltalán nem tapad, így könnyen gyúrható rajta, egyszerűen tisztítható és higiénikus.
 
Méretek: - hosszúság: - 61,50 cm
                - szélesség: - 41,50 cm
                - tömege: - 0,30 kg
                - vastagság: - 1 mm
 
Dupla csokis torta
 
Hozzávalók:
A piskótához:
 - 6 db tojás
 - 30 dkg porcukor
 - 6 evőkanál, forró víz
 - 20 dkg liszt
 - fél csomag sütőpor
 - csipet só
 
A krémhez:
 - 2 csomag csokoládés pudingpor
 - 20 dkg jó minőségű csokoládé
 - 5 dl tej
 - 12 dkg porcukor
 - 25 dkg vaj
 - 2 csomag vaníliás cukor
 
A díszítéshez:
 - eper, málna, banán vagy bármilyen gyümölcs ízlés szerint
 - pirított dió
 - 5 dkg tortabevonó
 - 2 evőkanál olaj
 - 1 csomag tejszínhabpor
 - 1,5 dl tej
 
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjéket egy csipet sóval berakjuk a hűtőbe. A sárgákat a forró vízzel és a porcukorral legalább 5 percen át habosra kavarjuk. A lisztbe kavarjuk a sütőport, és a tojássárgához szitáljuk, és jól összekeverjük. Egy 26-cm-es tortaformát sütőpapírral kibélelünk (a teflon bevonatú tortaformákat nem kell kibélelni), a sütőnket begyújtjuk, és 175 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjét kemény habbá - szinte túróssá - keverjük, és egy nagy lapát segítségével óvatosan a lisztes masszámba forgatjuk-keverjük. Beleöntjük a formába, elegyengetjük, és berakjuk a sütőbe 10 percre sülni, ezután a 160 fokra csökkentjük a hőt, és 30 percig sütjük a tésztát.
Közben a tejjel, a porcukorral, a vaníliás cukorral és puding alapanyaggal kemény pudingot főzünk. Gőz fölött megolvasztjuk a csokikat, és a még forró pudingba keverjük. Lehűtjük. Megnézzük 30 perc után a tésztát, hurkapálcával, és ha nem jó, akkor még visszatesszük 10 percre. Ha a krém kihűlt, akkor belekeverjük a vajat. Ha nagyon csomós, akkor szokás szerint bevetjük a bot mixert, mert azzal habos krémet kapunk. Ha a torta is kihűlt, akkor keresztben 3 felé vágjuk, betöltjük a krémmel, és lehet is díszíteni.
Megjegyzés a díszítéshez:
A torta tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, és amikor megszilárdult, akkor a habporból vert habbal bekenjük az oldalát. Pirított, durvára vágott dióval bevonjuk az oldalát, és a maradék tejszínhabbal díszítettjük még.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: