Piezós gázgyújtó KP – 21/5 – KOC
Származási ország: Orosz
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 1,450 Ft
A jó minőségű piezós gázgyújtó kincset ér a konyhában. Vásároljon a piezós gázgyújtó kínálatunkból! A piezós gázgyújtó anyaga műanyag és fém. A gázgyújtó gyújtószerkezete a piezoelektromosságon alapszik. A piezós gázgyújtó anyag, kvarc SiO2 tulajdonságát kihasználva kisméretű generátor szolgáltatja a szikrát.
Figyelem! - A piezós gázgyújtó mindig használatra kész, csak nyomkodni kell. Nem kell újratölteni, nem igényel gázt, elemet, tűzkőt vagy egyéb gyújtó forrást.
Méretek:
- hosszúság: 21 cm
- szélesség: 1-5 cm
- magasság: - elől: 1,50; - hátul: 3 cm; - billentyűnél: 5 cm
- tömeg: 0,10 kg
Sült oldalas 4 (négy fő részére)
Hozzávalók:
1,50 kg sertésoldalas
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
köménymag, ízlés szerint
só
bors
6-8 evőkanál olíva olaj
1-2 deciliter száraz fehérbor
Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat-nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat. A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is. Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: