Digitális konyhai mérleg 5 kg 801/234-AMB-F
Fogyasztói ár: 4,990 Ft
A digitális konyhai mérleg anyaga műanyag ház és fém mérlegszerkezet. A digitális konyhai mérleg energiaellátását 1 db CR2032, 3V-os gombelem biztosítja. A digitális konyhai mérleg elektronikus érzékelőkkel felszerelt mérleg. Vásároljon a digitális konyhai mérleg kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak!
Részletes méretleírás:
Mérleg:
- hosszúság: 21,50 cm
- szélesség: 15 cm
- magasság tányérral: 1,60 cm
- tömeg: 0,410 kg
Paraméterek:
- maximum teherbírás: 5 kg (5000g)
- osztás: 1-5 kg 1 grammos lépték
- pontosság: ± 1 g
- LCD kijelző
- tára funkció
- mértékegység: kg, g, Lb (font), OZ tej (uncia), OZ víz (uncia), ml (víz), ml (tej)
- 2 érintős gomb: ON/OFF - TARE/ZERO és UNIT (mértékegységek)
- üzemeltetése: 3 V amit 1 db CR2032-es gombelem biztosít
Csokoládés - meggyes piskótatekercs
Hozzávalók:
A piskótához:
4 db tojás
12 dkg cukor
2-3 evőkanál kakaópór
12 dkg liszt
csipet só
1 mokkáskanál sütőpor
A töltelékhez:
25 dkg vanília krém
10 dkg fehér csokoládé
1 evőkanál olíva olaj
3 dl tejszín
25 dkg magozott friss meggy, vagy 1/2 üveg magozott meggybefőtt
2 cl minőségi rum (Rum Malecon)
A díszítéshez (elmaradhatnak, porcukorral meghintve is mutatós)
tejszín
meggy
csokoládémáz
3-5 csepp minőségi rum
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjét a csipet sóval és cukorral kemény habbá verjük. Majd hozzáadjuk a tojás sárgákat, tovább keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert, átszitált lisztet. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, majd a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük. Porcukorral meghintett konyharuhára borítjuk és melegen feltekerjük. A ruhában feltekerve hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. Cukor nem kell a krémbe! A tejszínt kemény habbá verjük. A csokoládét az olajjal gőz felett felolvasztjuk és hozzáadjuk a vanília krémet. A tejszínből egy keveset teszünk félre a díszítéshez. A többi tejszínt hozzákeverjük a csokis masszához. A piskótát a konyharuhából kibontjuk, a krémmel megkenjük. A meggyel megszórjuk, és szorosan feltekerjük. A díszítéshez a csokoládémázat az olajjal gőz felett felolvasztjuk, 3-5 csepp minőségi rumot cseppentünk hozzá, és a piskótára egy kiskanállal ide-oda csurgatunk. A keményre vert maradék tejszínhez 1-2 csepp meggypálinkát (Cheri-Brandyt) keverünk, és díszítjük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: