G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Szögletes Crema sütőforma 24×24 cm 209467-AMB

Szögletes Crema sütőforma 24×24 cm 209467-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Szögletes Crema sütőforma 24×24 cm 209467-AMB Szögletes Crema sütőforma 24×24 cm 209467-AMB Szögletes Crema sütőforma 24×24 cm 209467-AMB
A szögletes Crema sütőforma 24×24 cm anyaga szénacéllemez kerámia bevonattal. A szögletes sütőforma a mikrohullámú sütő és a kemence kivételével minden tűzhely sütőjében, maximum 220 °C-ig használható. Sültek, sütemények, torták és rakott ételek elkészítésére kiválóan alkalmas sütőeszköz. A hosszú élettartam és a magas minőség megőrzése érdekében javasoljuk a forma kézzel való mosogatását.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de nem ajánlott.
Figyelem!
A sütőformát üresen nem szabad felhevíteni. A forró négyzet alakú sütőedény csak a edényfogó kesztyűvel fogható meg, mert a felhevült sütő égési sérülést okoz. Sütés után csak hőálló felületre helyezhető. Amíg nem hűlt le addig nem mosogatható. A gyerekek elől elzárandó.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 21,50 cm; - felső belső: 23 cm 
- hosszúság alsó külső: 22 cm; - felső külső: 24,80 cm
- szélesség alsó belső: 21,50 cm; - felső belső: 23 cm
- szélesség alsó külső: 22 cm; - felső külső: 24,80 cm
- magasság belső: 4,75 cm; - külső: 4,90
- tömeg: 0,390 kg
- űrtartalom: 2,30 liter
 
Csokoládés szeletelt
 
Hozzávalók 4 személyre:
 17,50 dkg liszt
 20 dkg csokoládé
 35 dkg cukor
 10 dkg mogyoró
   4 tojás
   1,75 dl olaj
   1 teáskanál sütőpor
 - egy fél teáskanál só
 - egy fél rúd vanília
 - vaj a kikenéshez
 
Elkészítése:
Az étcsokoládét kis darabokra törjük. A mogyoróból 7 dkg-ot finomra őrölünk, a maradék 3 dkg-ot pedig durvára vágjuk, ezzel fogjuk a végén az elkészült édességet díszíteni. A csokoládét az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Figyeljünk arra, hogy a víz ne legyen forró vagy nagyon meleg, csak langyos. A tojást a cukorral habosra verjük. Miután már szép habos, óvatosan hozzákeverjük az olvasztott csokoládét és a végén hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a sót, az őrölt mogyorót és a vaníliarúd kikapart belsejét. Az egészet egynemű masszává keverjük. Egy vajjal kikent tepsiben (kb. 40×28 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 150-170 fokon 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórhatjuk durvára darált mogyoróval. Mogyoró helyett használhatunk mandulát is.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: