Fedős indukciós fazék Qualum Basic bevonattal 2,50 literes 054/258-AMB
Fogyasztói ár: 12,450 Ft
A fedős indukciós fazék Qualum Basic bevonattal elengedhetetlen tartozéka az edénykészletünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Vásároljon a fedős indukciós fazék Qualum Basic bevonattal 2,50 literes kínálatunkból! A fedős indukciós fazék kovácsolt alumínium ötvözetből készül, ami nagyon tartós, és ellenáll a deformálásnak. A fedős indukciós fazék vastag falai tárolják a hőt, igy a fazék hosszabb ideig marad meleg, és maga a főzés is gazdaságosabb. A fedős indukciós fazék belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. A Qualum Basic bevonat garantálja az egészséges, alacsony zsírtartalmú főzést, sütést az ételek letapadás nélkül. A Qualum Basic nagyon jó tapadásgátló és kopásállóságú bevonat. Ahhoz, hogy a fedős indukciós fazék tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük, fém tárgyal nem nyúlhatunk bele, csak fa, műanyag vagy szilikon komponensű műanyag tárgyal. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy a fazék minden típusú tűzhelyen használható legyen. A vörös külső szín, a króm fedőgombbal kombinálva, kiemeli az indukciós fazék elegáns formáját, és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a fazékba nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = a fazék színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a fazékba, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
Méretek: - átmérő alsó belső: - 17,50 cm; - külső: - 18,50 cm
- átmérő felső belső: - 20 cm; - külső: - 21,50; - fülekkel: - 28,50 cm
- magasság belső: - 8,50 cm; - külső: - 9,50 cm; - fedővel: - 13,50 cm
- tömeg fedővel: - 1,18 kg; - fedő nélkül: - 0,815 kg
- űrtartalom: - 2,50 liter
Krumplis fasírt recept
Hozzávalók 6 adagra:
- 60 dkg darált sertéshús
- 30 dkg burgonya (főtt)
- 30 dkg kenyér (nem friss)
- 4 db tojás
- só ízlés szerint
- 5 gerezd fokhagyma
- bors, ízlés szerint
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
- 2,5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk.
A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret.
Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük.
Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá.
Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a keverékből és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: