Indukciós rozsdamentes lábas 7,70 literes 473/580-BQT
Fogyasztói ár: 14,950 Ft
Vásároljon az indukciós rozsdamentes lábas kínálatunkból! Indukciós rozsdamentes lábas a legjobb választás. Egy jó minőségű indukciós rozsdamentes lábas kincset ér a konyhába. Az indukciós rozsdamentes lábas elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Az indukciós rozsdamentes lábas feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a folyékony, a pépes főtt ételek elkészítésének, tárolásának és, hogy mindennemű tűzhelyen jó hatásfokkal használható legyen. Az indukciós rozsdamentes lábas anyaga 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, a fedő pedig hőálló üveg. Szegecselt fülek a rozsdamentes lábason, a fedőn pedig lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Az indukciós rozsdamentes lábas gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Az indukciós rozsdamentes lábas több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = a lábas színültig töltve!
Méretek: - átmérő belső: 30 cm; - külső: 31 cm; - fülekkel: 41 cm
- magasság belső: 11 cm; - külső: 12,50 cm; - fedővel: 18,50 cm
- tömeg fedővel: 2,535 kg; - fedő nélkül: 1,805 kg; - fedő: 0,73 kg
- űrtartalom: 7,70 liter
Rakott káposzta
Hozzávalók:
- 50 dkg darált disznóhús
- 10 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg húsos füstölt szalonna
- 80 dkg savanyú káposzta
- 15 dkg rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- zsiradék
- pirospaprika
- bors
- só
Elkészítése:
Két kanál zsiradékban pirítsuk sárgára az apróra vágott hagymát, tegyük bele a megtört fokhagymát, a darált húst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kávéskanálnyi pirospaprikával, és visszafogott tűzön állandóan keverve pirítsuk 10-12 percig. A szalonnát vágjuk kis kockákra, serpenyőben hevítsük fel, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, s pirítsuk együtt egy-két percig. A rizst pároljuk félig puhára, és csurgassuk le. Egy zsiradékkal kikent edény (öntöttvas) aljába terítsük el a párolt káposzta harmadát, tegyük rá a szalonnás kolbászt, erre jön a káposzta, következő harmada meglocsolva a tejföl felével, arra a rizs, majd a pirított hús, végül pedig a maradék káposzta. A tetejét locsoljuk meg a maradék tejföllel meg az olvasztott zsírral, és közép meleg sütőben pároljuk készre. Ez körülbelül egy óra.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: