G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Uborkaszeletelő műanyag KP – 18/7 – PL

Uborkaszeletelő műanyag KP – 18/7 – PL
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Uborkaszeletelő műanyag KP – 18/7 – PL Uborkaszeletelő műanyag KP – 18/7 – PL Uborkaszeletelő műanyag KP – 18/7 – PL
edenyek.hu Uborkaszeletelő műanyag KP - 18/7 - PL eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából.
Az uborkaszeletelő anyag összetétel: - Munkafelülete műanyaga, vágó szerkezete, pengeje acél.
Figyeklem: - Különböző színekben van forgalómban, de a színeket nem mindig tudjuk garantálni.
Uborka, répa, hagyma, petrezsejem, sajt, krumpli (krumpli chips), citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz. Mosogatógépbe mosható.
 
Méretek: - hosszúság: - 18,5 cm
               - szélesség: - 7,5 cm; - vágó felület: - 6 cm
               - vastagság: - 0,9 cm
               - tömeg: - 0,035 kg
 
Paradicsomsaláta
 
Hozzávalók:
- 4 személy részére:
- 0,50 kg paradicsom
- só, bors ízlés szerint
- 1 fej hagyma
- 2-3 evőkanál olaj
- 1-2 evőkanál ecet
- kb. fél teáskanál cukor
- snidling, esetleg majoránna és bazsalikom
 
Elkészítése:
A paradicsomokat megmossuk, szárukat eltávolítjuk, nyolcfelé, vagy szeletekre vágjuk. Tálba tesszük, megsózzuk, és egy ideig állni hagyjuk. Ezalatt a hagymát finomra vágjuk, összekeverjük a sóval, borssal, olajjal, ecettel és cukorral, valamint az apróra vágott snidlinggel, esetleg a majoránnával és a bazsalikommal (aki szereti, egy kis vizet is tehet hozzá). Az öntetet a paradicsomra öntjük, salátás villával finoman összekeverjük, úgy hogy ne törjön össze. Azonnal tálaljuk.
 
Megjegyzés:
Keverhetünk hozzá vékonyra vágott ecetes uborkát is, és snidling helyett ízesíthetjük petrezselyemmel is.
 
Uborkasaláta
 
Hozzávalók:
 - 2,5 kg salátauborka
 - 1 kg vöröshagyma
 - 5 gerezd fokhagyma
 - 10 dkg kristálycukor
 - 1 szál torma
 - 3 babérlevél
 - 0,5 dl 10 százalékos ecet
 - 1 csapott evőkanál mustármag
 - 1 teáskanál koriander
 - 1 teáskanál őrölt fekete bors
 - literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
 
Elkészítése:
 Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk vagy nagyon keskeny körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: