Hámozókés uzsonnázó kés 79 TRM
Származási ország: Brazilia
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 750 Ft
Egy jó minőségű hámozókés kés kincset ér sütés-főzés közben a konyhában és a tálalásnál. Hámozókés uzsonnázó kés 79 TRM vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Anyag összetétele acél penge, fa foglalatba.
Méretek: - hosszúság: - penge: - 7,5 cm; - markolat: - 9 cm
- szélesség: - penge: - 1,5 cm; - markolat: - 1,5 cm
- tömeg: - 0,020 kg
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
- 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
- 4 fej lila-hagyma
- 4 fej vöröshagyma
- 3 fej fokhagyma
- 32 db gyöngyhagyma
- 25 dkg cukkini
- 1 dl olaj
- flekken fűszerkeverék
A páchoz:
- 2 evőkanál mustár
- 3 gerezd reszelt fokhagyma
- 1 evőkanál erős paprika krém
- 1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
- 8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: