Tapadásmentes nyeles serpenyő 26 cm 199118 TRA
Fogyasztói ár: 5,850 Ft
Egy tapadásmentes serpenyő ha jó minőségű kincset ér a konyhában a sütésnél vagy főzésnél. <Tapadásmentes nyeles serpenyő 26 cm 199118 TRA> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A tapadásmentes serpenyő anyaga alumíniumötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete tapadásmentes bevonattal kezelt. A tapadásmentes serpenyő, magas hő-ellenállású fogantyúval, nyéllel van felszerelve, az-az rá szegecselve. A tapadásmentes serpenyő, gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem! - Nem indukciós!
Méretek: - átmérő alsó belső: - 19,5 cm; - külső: - 19,7 cm
- átmérő felső belső: - 26 cm; - külső: - 26,5 cm; - nyéllel: - 45 cm
- magasság belső: - 4,1 cm; - külső: - 4,3 cm
- tömeg: - 0,565 kg
- űrtartalom: - 1,60 liter
Krumplis fasírt recept
Hozzávalók 6 adagra:
- 60 dkg darált sertéshús
- 30 dkg burgonya (főtt)
- 30 dkg kenyér (nem friss)
- 4 db tojás
- só ízlés szerint
- 5 gerezd fokhagyma
- bors, ízlés szerint
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
- 2.5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk.
A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret.
Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük.
Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá.
Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a masszából és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával recept
Hozzávalók kettő adaghoz:
Sült hal:
- 600 g hal (2 db aranymakréla)
- 1 teáskanál só
- 1 kávéskanál bors
- 2 szál rozmaring
- 1 db citrom
- 2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
Burgonyasaláta:
- 1 kg burgonya
- 1 evőkanál só
- 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
- 2 közepes újhagyma
- 1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
- 1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál mustár
- 2 teáskanál cukor
- 2 evőkanál almaecet
- 1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
Sült hal elkészítése:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajt egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: