Mini öntöttvas serpenyő 20 cm 648/437-ITL
Fogyasztói ár: 5,990 Ft
A mini serpenyő anyaga öntöttvas. A mini öntöttvas serpenyő gáz, indukciós, az-az gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Minden, ami szemnek-szájnak ingere elkészíthető a mini öntöttvas serpenyőben, ha sütni kell. A mini öntöttvas serpenyőt használat után mosogassuk el, semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 18 cm; - külső: 18,50 cm
- átmérő felső belső: 19 cm; - külső: 20
- hosszúság, serpenyő+markolat: 32 cm
- magasság belső: 1,30 cm; - külső: 1,50 cm
- tömeg: 0,955 kg
Csevapcsicsa
Hozzávalók 5 személy részére:
70 dkg darált zsíros marhahús
30 dkg darált zsíros sertéshús
1 mokkáskanál szódabikarbóna
kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
fél kiskanál őrölt fekete-bors
1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)
A sütéshez:
2-3 evőkanál olíva olaj
A tálaláshoz:
lila-hagyma
puha kenyér
Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük egy éjszakán át. Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk. Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük. Köretként karikákra vágott lila-hagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: