Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB
Fogyasztói ár: 52,500 Ft
Egy jó minőségű indukciós serpenyő kincset ér a konyhában ha sütni főzni kell. <Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A kerámia bevonatós grill serpenyő anyaga alumínium öntvény, több rétegű kerámia bevonattal. A kerámia bevonatós grill serpenyőben a kerámia bevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. A kerámia bevonatós grill serpenyő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán, vagyis tűzhely egyaránt használhatóak. A kerámia bevonatos serpenyő több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. A kerámia bevonatós serpenyő könnyen tisztítható. A kerámia bevonatós grill serpenyő mosogatógépbe mosogatható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső: - 26 cm; - külső: - 26,7 cm; - nyéllel: - 45 cm
- szélesség belső: - 26 cm; - külső: - 26,7 cm
- magasság belső: - 4 cm; - külső: - 4,5 cm
- tömeg: - 0,775 kg
- űrtartalom: - 2,70 liter
Roston sült harcsa
Hozzávalók:
- 1 kg harcsa
- só, ízlés szerint
- bors, ízlés szerint
- kevés olívaolaj
- fokhagyma
- bazsalikom
- kapor
- petrezselyem,
- őrölt kömény
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
Erdélyi fatányéros
Hozzávalók:
- 25 dkg sertéskaraj
- 25 dkg borjúcomb
- 25 dkg bélszín
- 15 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg zsír
- 80 dkg főtt burgonya
- só ízlés szerint
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Natúrszelet
Hozzávalók:
- 2 szelet borda vagy felsál/fő
- kevés liszt
- olaj vagy vaj
- só
- bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: