G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522566-AMB/Z

Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522566-AMB/Z
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522566-AMB/Z Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522566-AMB/Z Indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm 522566-AMB/Z
Az indukciós serpenyő kerámia bevonattal 24 cm belső felülete kerámia bevonattal, a külső hőálló metál-festékkel kezelt. Az anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat, ami szilikonhatású műanyag nyéllel van felszerelve. A serpenyő acélbetétes hővezető alja biztosítja a gerjeszthetőséget (indukálhatóság), a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses) és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható.
Figyelem! - A serpenyőbe fém tárgyal belenyúlni, szeletelni, tilos!
Tisztítása: - Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 18 cm; - külső: 19 cm
- átmérő alsó külső felfekvő: 16,70 cm
- átmérő felső belső: 24; - külső: 24,80 cm
- hosszúság nyéllel: 44 cm
- magasság belső: 4,20 cm; - külső: 4,70 cm
- tömege: 0,590 kg
- űrtartalom: 1,60 liter
- űrtartalom = a serpenyő színültig töltve
 
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával recept
 
Hozzávalók kettő adaghoz:
Sült hal:
 600 g hal (2 db aranymakréla)
 1 teáskanál só
 1 kávéskanál bors
 2 szál rozmaring
 1 db citrom
 2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
 
Burgonyasaláta:
 1 kg burgonya
 1 evőkanál só
 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
 2 közepes újhagyma
 1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
 1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
 3 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál mustár
 2 teáskanál cukor
 2 evőkanál almaecet
 1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
 
Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
 
Sült hal elkészítése:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: