G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Öntöttvas nyeles serpenyő 641/230-26-ITL

Öntöttvas nyeles serpenyő 641/230-26-ITL
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 7,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Öntöttvas nyeles serpenyő 641/230-26-ITL Öntöttvas nyeles serpenyő 641/230-26-ITL Öntöttvas nyeles serpenyő 641/230-26-ITL
Öntöttvas nyeles serpenyő eladás, értékesítés, vásárlás. Az öntöttvas serpenyő anyag összetétele öntöttvas, öntöttvas nyél. Az öntöttvas serpenyő gáz, indukciós vagyis gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű kályhán, tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Az öntöttvas serpenyő mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Minden, ami szemnek, szájnak ingere elkészíthető az öntöttvas serpenyőbe, ha sütni kell. Használat után mossuk, ki az öntöttvas serpenyőt semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
 
Méretek: - átmérő alsó: - belső: - 20,5 cm; - külső: - 21,5 cm
                - átmérő felső: - belső: - 25 cm; - külső: - 26
                - hosszúság: - sütőedény+markolat: - 42 cm
                - magasság: - belső: - 4,5 cm; - külső: - 5 cm
                - tömeg: - 2,060 kg
                - űrtartalom: - 1,80 liter
 
Libamáj zsírban sütve
 
Hozzávalók:
 - 80 dkg libamáj
 - 1,6 kg libaháj
 - 1,5 fej fokhagyma
 - 1 l tej
 - egy nagy fej lila-hagyma
 - só ízlés szerint
 - pirospaprika ízlés szerint
 
Előkészítése:
A sütés előtti nap a libamájat beáztatjuk 1 liter tejbe, amibe beletörünk majdnem 1 (egy) egész fej fokhagymát.
 
Elkészítése:
Apró kockákra vágjuk a libahájat, és kevés vízzel feltesszük főni. Amikor zsírjára sült és ropogós tepertő lett belőle, a tepertődarabokat kiszedjük, és a megmaradt zsírban a májat megsütjük. Sütés közben hozzápasszírozzuk a megmaradt fokhagymát. Lassú tűzön kell sütni, nehogy leégjen az alja. Körülbelül 45 percet sütjük mindkét oldalát, úgy az igazi, ha ellepi a zsír. A legvégén sózzuk, kevés pirospaprikát teszünk bele, elkeverjük és levesszük a tűzről. Tűzálló tálba áttesszük, ráöntjük a megmaradt zsírt, hagyjuk kihűlni, majd hűtőbe tesszük. Másnap reggel a megdermedt zsírból kivéve felszeleteljük, friss kiflivel vagy friss meleg kenyérrel és rengeteg lila-hagymával tálaljuk. Természetesen a tepertő sem megy veszendőbe, azt frissen kell elfogyasztani jó sok lila-hagymával.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: