Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Egy jó minőségű indukciós lábas gránit bevonattal kincset ér a konyhában ha sütni vagy párolni kell. <Indukciós lábas gránit bevonattal 3,5 literes 28 cm 201591 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az indukciós lábas anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg. Az indukciós lábas belső felülete gránitbevonattal kezelt. A gránitbevonatos indukciós lábas szilikon hatású fogantyúkkal van felszerelve. Az indukciós lábas hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Méretek: - átmérő alsó belső: - 24 cm; - külső indukciós felfekvő rész: - 20 cm
- átmérő felső belső: - 28 cm; - külső: - 28 cm; fülekkel: - 42 cm
- magasság belső: - 6,5 cm; - külső: - 7,1 cm; - fedővel: - 14 cm
- tömeg fedővel: - 1,740 kg; - fedő nélkül: - 1,025 kg
- űrtartalom: - 3,5 liter
Pirított máj
Hozzávalók:
- 4 adaghoz:
- 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
- 1 db közepes fej hagyma
- 2 dl tejföl
- só
- majoránna
- bors
- pirospaprika
- olíva olaj
Elkészítése:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsuk meg. Tegyük bele a feldarabolt csirkemájat, borsozzuk, paprikázzuk és szórjunk rá majoránnát. Tehetünk bele összenyomott fokhagymát is.
Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózzuk meg és habarjuk be a tejföllel.
Tanácsok:
Fontos minden májas receptnél, hogy csak a legvégén szabad megsózni, mert ha nem így teszünk, akkor kemény lesz a máj.
Holland rakott tojás
Hozzávalók:
- 6 fej vöröshagyma
- 12 kemény tojás
- 2 evőkanál olíva olaj
- 2 dl tejföl
- 1 tojássárgája
- 3 dkg vaj
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát karikára vágjuk, az olajon ropogósra sütjük. Tűzálló tál aljára tesszük a hagyma felét, erre tesszük a karikára vágott tojásokat. Befedjük a hagyma másik felével, az egészet leöntjük a tejföl, tojássárgája, só keverékével. A vajban megpirítjuk a morzsát, a tál tetejére szórjuk, megsütjük. Ne pirítsuk meg túlságosan.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: