G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB

Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB
Egy jó minőségű indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel kincset ér a konyhában ha sütni vagy párolni kell. <Indukciós mély serpenyő gránit bevonattal aromafedővel 3,8 literes 800480 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az indukciós mély serpenyő anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg, aromacsepegtetővel felszerelve. Az indukciós mély serpenyő belső felülete gránitbevonattal kezelt. A gránitbevonatos indukciós mély serpenyő szilikonhatású faerezett fogantyúkkal van felszerelve. Az indukciós mély serpenyő hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható.  Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő alsó belső: - 22 cm; - felső belső: - 28 cm
               - átmérő alsó külső: - 22,5 cm; - felső külső: - 28,7 cm; fülekkel: - 44 cm
               - magasság belső: - 7 cm; - külső: - 7,6 cm
               - magasság fedővel: - 13 cm
               - tömeg fedővel: - 1,780 kg; - fedő nélkül: - 1,035 kg
               - űrtartalom: - 3,8 liter
 
Csirkepaprikás
 
- 4 db csirkecomb (lehet felső vagy alsó, illetve egyben is)
- 50 dkg csirkemell
- 2 nagy db vöröshagyma
- 1 kisebb kötés petrezselyemzöldje
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- bors, só ízlés szerint
- 2-3 evőkanál ólivá olaj, vagy sertés zsír (vagy az egyik, vagy a másik, de soha ne keverjük) Megjegyzés: - sertészsírral az igazi!
- 3 dl tejföl
- 1 púpozott evőkanál finomliszt
- 1 dl víz
 
Elkészítése:
A csirkecombot, csirkemellet és a vöröshagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk.
Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd húzzuk félre, és szórjuk meg a pirospaprikával, jól keverjük el, öntsük fel kb. 1 dl vízzel, és adjuk hozzá a borsot és forraljuk fel.
Mikor felforrt rakjuk bele a csirkecombokat és a darabolt mellet. Jól forgassuk át őket, majd adjuk hozzá a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Fedő alatt pároljuk saját levében. Ha esetleg elfő, pótoljuk egy kis vízzel (de attól lesz igazán ízletes, ha saját levében tudjuk főzni).
Eközben a tejföllel elkeverjük a lisztet, és adunk hozzá egy kis pirospaprikát, hogy szép piros legyen a szaftunk. A léből kimerünk annyit a tejfölhöz, hogy csomómentesre és hígra tudjuk elkeverni.
Ha megpuhult a csirkecomb és csirkemell, hozzákeverjük a tejfölös-habarást, óvatosan, hogy ne törjük szét a húst és felforraljuk. Ha kell, még utána ízesítünk.
Nokedlivel tálaljuk.
 
Magyaros körömpörkölt
 
Hozzávalók:
 - 3 - 4 köröm
 - 2 fej vöröshagyma
 - 1 evőkanál édes pirospaprika (lehet csípős is vagy pedig fele, fele arányba ízlés szerint)
 - 2 db zöldpaprika
 - 1 db paradicsom
 - 3 evőkanál olíva olaj
 - 1 evőkanál vegeta
 - só ízlés szerint
 
Elkészítése:
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakjuk, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzzük úgy, hogy a csontok elváljanak a hústól. Levéből kiszedjük, az összes csontot és a húst félretesszük. A vöröshagymát tisztítás után apróra daraboljuk, és olajon vagy sertés zsíron üvegesre dinszteljük, ezután a tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát, a vegetát és a borsot. Ráöntünk két evőkanál köröm - főzőlevet, majd a tűzre visszatesszük. Beletesszük a kicsontozott, darabokra vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot és annyi főző lével öntjük fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt pár percig forraljuk. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: