G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 28 cm KP-500/182/L-AMB

Gránit bevonatos indukciós serpenyő 28 cm KP-500/182/L-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 12,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gránit bevonatos indukciós serpenyő 28 cm KP-500/182/L-AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 28 cm KP-500/182/L-AMB Gránit bevonatos indukciós serpenyő 28 cm KP-500/182/L-AMB
Az indukciós serpenyő gránitbevonattal elengedhetetlen tartozéka a konyhának, az indukciós tűzhelynek, célszerűsége pedig nem elhanyagolható. Az indukciós serpenyő gránitbevonattal gyakorlatias, formatervezett és a kivitelezése vonzó. Vásároljon az indukciós serpenyő gránitbevonattal kínálatunkból! Az indukciós serpenyő gránitbevonattal anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat. Belső felülete gránit bevonattal kezelt. Az indukciós serpenyő gránitbevonattal szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Az indukciós serpenyő gránitbevonattal, gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Az indukciós serpenyő gránitbevonattal mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - a serpenyő űrtartalma = a serpenyő színültig töltve
 
Méretek: - átmérő belső: - 28 cm; - külső: - 28,6 cm
               - átmérő nyéllel: - 47 cm
               - magasság belső: - 5,1 cm; - külső: - 5,7 cm
               - tömeg: - 0,905 kg
               - űrtartalom: - 3 liter
 
Ravioli sajtos mártással
 
Hozzávalók 4 személyre
- 400 g liszt
- 4 tojás
- 100 g parmezán
- 100 ml tejföl
- 100 g reszelt sajt
- 200 g kecskesajt
- 50 g vaj
- olívaolaj
- só, fehér bors
 
Elkészítése:
Előkészítjük a sajtos ravioli tésztájához a hozzávalókat azért, hogy ne legyenek túl hidegek. Bármilyen lisztet használhatsz, de ha kemény búzalisztet használsz az íze és az állaga sokkal jobb lesz, mint mikor megszokott lisztet használunk.
A tésztát egyszerű elkészíteni, összekeverjük a tojást a liszttel és egy kis sóval. A tésztát kettéosztjuk, és két lapot nyújtunk, amiből kis négyzeteket vágunk, ki olyan méretre-amilyenre szeretnénk.
Mindegyik négyzetre egy kis darab kecskesajtot teszünk, majd ráteszünk egy másik négyzetet.
Azért, hogy jobban ragadjon, megvizezzük, egy kicsit a tészta széleit mielőtt villával megnyomkodnánk.
Hagyjuk egy kicsit megszáradni, míg elkészítjük a sajtos ravioli mártást. Egy serpenyőbe egy csepp olívaolajt teszünk, majd hozzáadjuk a vajat, tejfölt, sajtot, parmezánt és egy kanál lisztet.
Fűszerezzük sóval, borssal és hagyjuk egy kicsit forrni, majd félre tesszük. A friss tészta hamar megfő. Mikor a felszínre jöttek és a színe egy kicsit megvilágosodott azt jelenti, hogy kész van.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: