G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB

Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 52,500 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB
Egy jó minőségű indukciós serpenyő kincset ér a konyhában ha sütni főzni kell. <Kerámia bevonatos indukciós szögletes grill serpenyő 1044 AMB> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. A kerámia bevonatós grill serpenyő anyaga alumínium öntvény, több rétegű kerámia bevonattal. A kerámia bevonatós grill serpenyőben a kerámia bevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. A kerámia bevonatós grill serpenyő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán, vagyis tűzhely egyaránt használhatóak. A kerámia bevonatos serpenyő több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. A kerámia bevonatós serpenyő könnyen tisztítható. A kerámia bevonatós grill serpenyő mosogatógépbe mosogatható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - hosszúság belső: - 26 cm; - külső: - 26,7 cm; - nyéllel: - 45 cm
               - szélesség belső: - 26 cm; - külső: - 26,7 cm
               - magasság belső: - 4 cm; - külső: - 4,5 cm
               - tömeg: - 0,775 kg
               - űrtartalom: - 2,70 liter
 
Roston sült harcsa
 
Hozzávalók:
 - 1 kg harcsa
 - só, ízlés szerint
 - bors, ízlés szerint
 - kevés olívaolaj
 - fokhagyma
 - bazsalikom
 - kapor
 - petrezselyem,
 - őrölt kömény
 
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
 
Erdélyi fatányéros
 
Hozzávalók:
 - 25 dkg sertéskaraj
 - 25 dkg borjúcomb
 - 25 dkg bélszín
 - 15 dkg füstölt szalonna
 - 10 dkg zsír
 - 80 dkg főtt burgonya
 - só ízlés szerint
 
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
 
Natúrszelet
 
Hozzávalók:
 - 2 szelet borda vagy felsál/fő
 - kevés liszt
 - olaj vagy vaj
 - só
 - bors
 
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: