G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Indukciós grill serpenyő kerámia bevonattal szögletes AG24C RL

Indukciós grill serpenyő kerámia bevonattal szögletes AG24C RL
Gyártó: ROYALTY LINE
Származási ország: Svájc
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós grill serpenyő kerámia bevonattal szögletes AG24C RL Indukciós grill serpenyő kerámia bevonattal szögletes AG24C RL Indukciós grill serpenyő kerámia bevonattal szögletes AG24C RL
A kerámia bevonatos grill serpenyő anyaga alumínium öntvény, több rétegű kerámia bevonattal. A kerámia bevonatos grill serpenyőben, a kerámia bevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. A több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe mosogatható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - hosszúság alsó belső: - 20 cm; - külső: - 21 cm
               - hosszúság felső belső: - 23,5 cm; - külső: - 25,5 cm; - nyéllel: - 43,5 cm
               - magasság belső: - 3,5 cm; - külső: - 4 cm
               - tömeg: - 0,790 kg
               - űrtartalom: - 1,70 liter
 
Natúrszelet
 
Hozzávalók:
 - 2 szelet borda vagy felsál/fő
 - kevés liszt
 - olaj vagy vaj
 - só
 - bors
 
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát.
 
Roston sült harcsa
 
Hozzávalók:
 - 1 kg harcsa
 - só, ízlés szerint
 - bors, ízlés szerint
 - kevés olívaolaj
 - fokhagyma
 - bazsalikom
 - kapor
 - petrezselyem,
 - őrölt kömény
 
Elkészítése:
A harcsát kb. 10 mm vastag szeletekre vágjuk. az olívaolajban a fűszerekből elkészítjük a fűszer-keveréket és ezzel bekenjük a harcsa szeleteket és állni hagyjuk egy két órát. Majd a harcsa szeleteket grillen megsütjük. Vöröshagymamártással tálaljuk.
 
Erdélyi fatányéros
 
Hozzávalók:
 - 25 dkg sertéskaraj
 - 25 dkg borjúcomb
 - 25 dkg bélszín
 - 15 dkg füstölt szalonna
 - 10 dkg zsír
 - 80 dkg főtt burgonya
 - só ízlés szerint
 
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: