G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884

Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884
Gyártó: AMBITION
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884 Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884 Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884
Egy jó minőségű indukciós serpenyő gránit bevonattal kincset ér a konyhában ha sütni kell. <Indukciós serpenyő gránitbevonattal 24 cm AMB 341884> vásárlása a legjobb választás az edenyek.hu webáruházából. Az indukciós serpenyő anyaga 1,5 mm vastagságú alumínium ötvözetből kialakított forma. Az indukciós serpenyő belső felülete gránitbevonattal kezelt. A gránitbevonatos indukciós serpenyő szilikonhatású nyéllel van felszerelve. Az indukciós serpenyő hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható.  Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
 
Méretek: - átmérő alsó belső: - 18 cm; - felső belső: - 24 cm
               - átmérő alsó külső: - 17 cm; - felső külső: - 25 cm
               - átmérő kiöntőknél: - 26,30 cm
               - hosszúság nyéllel: - 44,50 cm
               - magasság belső: - 4,30 cm; - külső: - 5 cm
               - tömege: - 0,760 kg
               - űrtartalom: - 1,45 liter
 
A legfinomabb házikolbász, a falusi recept szerint így készül!
 
Hozzávalók 25 db kolbászhoz:
- 3 kg sertéshús
- 1,5 kg marhahús
- 3 fej fokhagyma
- 2 evőkanál piros paprika
- 1 kiskanál csípős pirospaprika
- 1 kiskanál őrölt bors
- 6 -7 dkg durva só (tetszés szerint)
- sertésbél
 
Elkészítése:
Tisztítsuk és mossuk meg alaposan a sertésbél vigyázzunk, hogy ne szakítsuk el. Keverjünk el egy evőkanál sót, 300 ml vízbe. Szeleteljük apró darabokra a húsokat, keverjük össze egy lábasban és daráljuk le. Adjuk hozzá a ledarált húshoz az összezúzott fokhagymát, a sót, a borsot és egy kevés sós vizet, azután pedig adjuk hozzá a többi fűszert. Ha a ledarált hús száraz, darálhatunk hozzá egy kis szalonnát, hogy szaftosabb kolbászt kapjunk. Dolgozzuk össze a kezünkkel a kolbászhúst, hogy a fűszer jól átjárja. Hagyjuk a húst egy éjszakán keresztül hűtőben állni. Amikor elkészült a kolbászhús és a bél is elő van, készítve elkezdhetjük a kolbászt betölteni.
Ez nagyon egyszerű művelet, a húsdarálóra felszereljük a kolbásztöltő alkatrészt, ráhúzzuk a bél-t és kezdődhet a munka. A kolbászbetöltésénél arra kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön a bélbe levegő és szép egyenletes módon töltsük, ne legyen se túl lágyra, se túl keményre töltve, mert akkor a sütésnél kidurran. Egy – egy hosszabb darab betöltése után tekerjünk egyet a kolbászon, olyan ez mintha egy görcsöt kötnénk rá, hogy ne menjen közé levegő. A házilag készített kolbászt fogyaszthatjuk sülve, főve ki hogyan szereti, csak arra kell ügyelnünk, hogy a hőmérséklet, amelyen a kolbászt sütjük vagy főzzük, ne haladja meg a 80 fokot, mert akkor a kolbász kiszárad és nem lesz szaftos.
 
Krumplis fasírt recept
 
Hozzávalók 6 adagra:
- 60 dkg darált sertéshús
- 30 dkg burgonya (főtt)
- 30 dkg kenyér (nem friss)
- 4 db tojás
- só ízlés szerint
- 5 gerezd fokhagyma
- bors, ízlés szerint
- fűszerpaprika ízlés szerint
- 10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
- 2.5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
 
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk.
A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret.
Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük.
Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá.
Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a keverékből és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: