G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Qualum Basic indukciós serpenyő 28 cm 054/234-AMB

Qualum Basic indukciós serpenyő 28 cm 054/234-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Qualum Basic indukciós serpenyő 28 cm 054/234-AMB Qualum Basic indukciós serpenyő 28 cm 054/234-AMB Qualum Basic indukciós serpenyő 28 cm 054/234-AMB
A Qualum Basic indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka az edénykészletünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Vásároljon a Qualum Basic indukciós serpenyő kínálatunkból! A Qualum Basic indukciós serpenyő kovácsolt alumínium ötvözetből készül, ami nagyon tartós, és ellenáll a deformálásnak. A Qualum Basic indukciós serpenyő vastag falai tárolják a hőt, igy a serpenyő hosszabb ideig marad meleg, és maga a sütés is gazdaságosabb. Az indukciós serpenyő belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. A Qualum Basic bevonat garantálja az egészséges, alacsony zsírtartalmú sütést az ételek letapadás nélkül. A Qualum Basic nagyon jó tapadásgátló és kopásállóságú bevonat. Ahhoz, hogy az indukciós serpenyő tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük, fém tárgyal nem nyúlhatunk bele, csak fa, műanyag vagy szilikon komponensű műanyag tárgyal. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy a serpenyő minden típusú tűzhelyen használható legyen. A vörös külső szín, a fekete nyéllel kombinálva, kiemeli az indukciós serpenyő elegáns formáját, és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a serpenyő nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = a serpenyő színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a fazékba, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
 
Méretek: - átmérő alsó belső: - 24,50 cm; - külső: - 25 cm
               - átmérő felső belső: - 28 cm; - külső: - 29.50 cm
               - átmérő nyéllel: - 49,50 cm
               - magasság belső: - 5 cm; - külső: - 5,50 cm
               - tömeg: - 1,260 kg
               - űrtartalom: - 2,70 liter
 
Fokhagymás pácolt flekken
 
Hozzávalók:
 - 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
 - 4 fej lilahagyma
 - 4 fej vöröshagyma
 - 3 fej fokhagyma
 - 32 db gyöngyhagyma
 - 25 dkg cukkini
 - 1 dl olaj
 - flekken fűszerkeverék
 
A páchoz:
 - 2 evőkanál mustár
 - 3 gerezd reszelt fokhagyma
 - 1 evőkanál erős paprika krém
 - 1 dl olaj
 
A köret (4 személyre!):
 - 8 közepes, héjában főtt burgonya
 
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük. 
 
Elkészítése: 
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: