G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Indukciós tojás és palacsintasütő gránitbevonattal 26 cm 594070-BQT

Indukciós tojás és palacsintasütő gránitbevonattal 26 cm 594070-BQT
Gyártó: BANQUET-EUROPE
Származási ország: Cheország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 10,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós tojás és palacsintasütő gránitbevonattal 26 cm 594070-BQT Indukciós tojás és palacsintasütő gránitbevonattal 26 cm 594070-BQT Indukciós tojás és palacsintasütő gránitbevonattal 26 cm 594070-BQT
Az indukciós tojás és palacsintasütő elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, a célszerűsége pedig vitathatatlan. A anyaga kovácsolt alumínium ötvözetből kialakított serpenyő. Kívül-belül gránit bevonattal kezelt az indukciós tojás és palacsintasütő. Ergonomikus soft-touch bevonatos nyéllel és akasztóval van ellátva. Az indukciós tojás és palacsintasütő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható.
Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
 
Méretek: - átmérő: 26,80 cm; - nyéllel: 47 cm
               - magasság belső: 1,70 cm
               - tömeg: 1,035 kg
               - sütő formák száma: 4 db
               - sütő karikák átmérője: 10 cm
               - sütő karikák magassága: 0,64 cm
 
Tükörtojás parmezán sajttal
 
Van az a helyzet, amikor a szingli éjféltájt esik haza az éhségtől nyáladzva és elkeseredve tapasztalja, hogy kifogytak a chips-készletei. A mirelit pizza legalább fél óra, a Don Pepe éjszakai járata még több, na, lássuk, alkoholon kívül mi van a hűtőben. A lista elég rövid, tejföl (a chipshez), fokhagyma (a tejfölbe), némi reszelt parmezán (a legutóbbi lasagne maradéka) és két tojás. A szingli az utóbbinak megörül, mert megoldódott a gyors vacsora-kérdés: parmezános tükörtojás.
 
Hozzávalók:
 4 tojás
 kis reszelt parmezán
 olaj
 csipetnyi só
 
Elkészítése:
1. Tegyünk a serpenyőt a főzőlapra és csurgassunk bele némi olajt, majd tekerjük csutkára a hőfokszabályozót.
2. Pár perc múlva üssük bele a serpenyőbe a tojásokat, közben bazmegoljunk a ránk fröccsenő forró olaj miatt. A serpenyőbe hulló tojáshéjszilánkokkal ne törődjünk, ennyi kalcium kell.
3. Szórjuk meg a cuccot a parmezánnal és a sóval, várjunk 4-5 percet, majd offoljuk a hardvert. (Fontos: a tükörtojás az a kaja, amit NEM kell kevergetni!)
4. Mélázzunk el rajta, hogy némi kenyér azért kéne a kajához, majd legyintsünk és együk meg a tükörtojást a serpenyőből. Másnap korán reggel a WC -én ücsörögve gondolkodjunk el újra a kenyér-kérdésen.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: