G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Öntöttvas ovális grillserpenyő 24×19 cm 648/420-ITL

Öntöttvas ovális grillserpenyő 24×19 cm 648/420-ITL
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 5,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Öntöttvas ovális grillserpenyő 24×19 cm 648/420-ITL Öntöttvas ovális grillserpenyő 24×19 cm 648/420-ITL Öntöttvas ovális grillserpenyő 24×19 cm 648/420-ITL
Egy ovális öntöttvas grillserpenyő beszerzése a legjobb választás. Az öntöttvas ovális grillserpenyő elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. Az ovális grillserpenyő anyaga öntöttvas. Az ovális öntöttvas grillserpenyő gáz, indukciós, az-az gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Minden, ami szemnek-szájnak ingere elkészíthető az öntöttvas grillserpenyőbe, ha sütni kell. Használat után mossuk, ki az ovális öntöttvas grillserpenyőt. Semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 20 cm; - külső: 21 cm
- hosszúság felső belső: 23 cm; - külső: 24
- hosszúság, serpenyő+markolat: 36,50 cm
- szélesség alsó belső: 14; - külső: 15
- szélesség felső belső: 116; - külső: 17,50; - kiöntőknél: 18,70
- magasság belső: 1,50 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 1,070 kg
 
Mics
 
Hozzávalók:
 35 dkg bárányhús darálva
 35 dkg marhahús darálva
 35 dkg sertéshús darálva
 1 fej hagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 csapott teáskanál só
 1,5 teáskanál őrölt bors
 1,5 teáskanál szódabikarbóna
 1,5 csapott teáskanál fűszerpaprika
 1,5 csapott teáskanál csombor (borsikafű)
 1 szál kakukkfű
 5-6 evőkanál csont-lé (lehet szódavíz is)
 
Elkészítése:
A háromféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk a hagymával és fokhagymával együtt. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fűszerpaprikával, a csomborral, a nagyon apróra vágott kakukkfűvel és a csont-lével alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük egy éjszakán át. Másnap újra összegyúrjuk és vizes kézzel, vagy hurkatöltővel hüvelykujjnyi vastag kolbászkákat formálunk belőle. Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a kolbászkákat többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük. Köretként mustárt, hasábburgonyát és puha kenyeret kínálunk hozzá.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: