G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás

Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm 945266-AMB-K

Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm 945266-AMB-K
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm 945266-AMB-K Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm 945266-AMB-K Indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm 945266-AMB-K
Az indukciós rozsdamentes serpenyő Qualum Basic bevonatos 24 cm anyaga 18/10-es króm-nikkel nemesacél. Anyaga rozsdamentes acél. Belső felülete tapadásmentes homokkő bevonattal kezelt. Saválló fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható. Űrtartalma = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk benne úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 17,50 cm; - külső: 18,50 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső peremmel: 25,50 cm
- átmérő nyéllel: 44 cm
- magasság belső: 5,80 cm; - külső: 6,20 cm
- tömeg: - 0,925 kg
- űrtartalom: 1,80 liter
 
A KROKETT
 
A krokett a köretek királya - helyesebben királynője, hiszen nőnemű: la croquette. Elkészíteni és enni egyaránt boldogság. 
 
Hozzávalók:
 1 kg krumpli
 2 szép tojás
 só ízlés szerint
 szerecsendió
 liszt
 
Panírozáshoz:
 zsemlemorzsa
 tojás
 tejszín
Fontos tudni, hogy ez nem egy kis adaghoz való mennyiség. 
 
Elkészítése:  
- A krumplit megfőzzük héjában, megvárjuk, míg langyosra hűl. Igen, ez nem tévedés! Ezt a krokettet így készítik. A héját lehámozzuk és összenyomkodjuk a krumplit krumplinyomóval.
Sózzuk meg, és reszeljük bele a szerecsendiót. A só és a szerecsendió mennyiségét határozzuk meg kóstolgatással. A szerecsendió nagyon fontos ebben a receptben: ne használjunk igénytelen elő-reszelt port. A porított áruk minősége mindig gyatrább, mint a darabos termékeké. És ha adunk magunkra, akkor ehhez a művelethez mindig a mini-reszelőt használunk.
Ez után jön a kritikus rész: apránként adagolva belegyúrjuk ebbe a befűszerezett masszába a lisztet. Itt jellemzően két hibát követhetünk el: - vagy attól félünk, hogy a tészta túl ragacsos még, ezért túl sok lisztet teszünk bele, vagy azon aggódunk, hogy túlságosan liszt ízű lesz a krokett, ezért nem teszünk bele elegendő lisztet. A legjobb megoldás ilyenkor általában a bölcs kompromisszum: - gyúrjuk lágyra, majd egy órácskát pihentesük a hűtőszekrényben - ettől a lisztszemek megdagadnak, épp jó lesz a tészta állaga. 
A következő technológiai lépés a krokett készítés. Krokett szaggatót használjunk. 
Panírozása: 
- Ha egy picit hagyjuk állni a tésztát, akkor jobban rátapad a morzsa. Ha biztosra akarunk menni, akkor, felütünk egy tojást, elkeverjük tejszínnel, és ezzel beecseteljük a kész krokett darabokat a prézlibe hempergetés előtt.
Sütése: 
- Nem kell túl forró olajban sütnünk, hiszen most a liszt miatt sokkal kisebb a kibuggyanás veszélye. Sőt szintén a liszt miatt - még jót is tesz neki, ha a kevésbé forró az olaj a belseje is alaposabban átsül.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: