Paradicsomdaráló-paradicsompasszírozó KP – 160/1G – ITL
Származási ország: Olasz
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 19,990 Ft
Paradicsomdaráló-paradicsompasszírozó KP – 160/1G – ITL eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A paradicsomdaráló-paradicsompasszírozó anyag összetétele 1 mm vastag, 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél lemez, méretre szabva, és pont hegesztve. Paradicsomdaráló-passzírozó hajtókar fogantyúja műanyag!
Garat méretek: - hosszúság: - 9 cm (alsó), - felső: - 22,5 cm
- szélesség: - 4,5 cm (alsó), - felső: - 17,5 cm
- magasság: - 13 cm
Teljes magasság: - 30 cm
Hajtókar hosszúság: - 23 cm
Tömeg: - 1,90 kg
Munka henger méretek: - átmérő: - 7 cm
- magasság: - 4 cm
- tömeg: - 0,10 kg
Paradicsom befőzés recept
Elkészítése:
Az érett paradicsomot megmossuk, szárát leszedjük, a zöld vagy hibás részeket kivágjuk, és nyersen áttörjük. A levet 1,5-2 orráig főzzük, majd előmelegített üvegekbe töltjük, lekötjük, és száraz gőzbe rakjuk. Készíthetjük úgy is, hogy a paradicsomot darabokra tördelve megfőzzük, áttörjük, és levét sűrűre főzve öntjük az üvegekbe. Ha az üveg tetejére kb. 2 ujjnyi szalicilos vizet öntünk, nincs szükség gőzölésre. Használat előtt a szalicilos vizet leöntjük.
Paradicsomlé eltevése főzés nélkül!
A megmosott, nyers paradicsomot ledaráljuk, átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a szalicilt. Jól elkeverjük, 1-2 órát állni hagyjuk, közben megkavargatjuk. Ezután üvegekbe öntjük, és azokat légmentesen lezárjuk. Tipp: Egy kis őrölt fekete borssal, bazsalikommal vagy oregánoval és sóval megbolondíthatjuk!
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: