Szögletes grillserpenyő gránitbevonattal 27×27 cm 201/584-AMB/P
Fogyasztói ár: 6,990 Ft
Vásároljon a szögletes grill serpenyő gránitbevonattal kínálatunkból saját részére, vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! A szögletes grill serpenyő gránitbevonattal gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje és könnyen tisztítható. A szögletes grill serpenyő gránitbevonattal elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a modern konyhánknak, célszerűsége pedig vitathatatlan. A grill serpenyő anyaga alumínium öntvény, több rétegű gránitbevonattal. A szögletes grill serpenyőben, a gránitbevonatnak köszönhetően, a zsiradékok használata minimális mennyiségre csökkenthető anélkül, hogy az étel odaégne. A szögletes grill serpenyő gránitbevonattal gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós, az-az gerjesztéses és fatüzelésű kályhán egyaránt használható. A grill serpenyő több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható, gyakorlatias, formatervezett és vonzó a külseje.
Figyelem! - űrtartalom = a grillserpenyő színültig töltve!
Méretek: - hosszúság belső: 26 cm; - külső: 27 cm
- hosszúság nyéllel: 45 cm
- szélesség belső: 26 cm; - külső: 27 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 0,735 kg
- űrtartalom: 2 liter
Fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só, bors, ízlés szerint
5-7 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
- Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), sózzuk, borsozzuk, bekenjük a tört fokhagymával és lefödve egy tálkában, minimum fél órát állni hagyjuk. Majd a serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
- A tálalótál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
- Olyan változatban is elkészíthetjük a fatányérost, hogy a bélszín helyett borjúmájat használunk, és lisztbe mártva sütjük a húsokat. A borjúhúst kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: