G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB

Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 8,450 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB Indukciós serpenyő 22 cm QB 502/452-AMB
Az indukciós serpenyő elengedhetetlen tartozéka az edényeinknek. Kovácsolt alumínium ötvözetből készült, ami nagyon tartós és ellenáll a deformálásnak. Tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja a belsejét. Vastag fala tárolja a hőt, így a serpenyő hosszabb ideig marad meleg és maga a sütés is gazdaságosabb. Ahhoz, hogy a tapadásgátló és kopásállóságú bevonatát megőrizzük, fém tárgyal nem nyúlhatunk belel. A vastag indukálható acélbetét alj biztosítja azt, hogy minden típusú tűzhelyen használható legyen. A szürke szín, a szürke ergonomikus szilikonhatású nyéllel kiemeli az elegáns formáját és fényűző jelleget kölcsönöz neki.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel nem szabad belenyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a serpenyőbe, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 18 cm; - külső: 18,50 cm
- átmérő felső belső: 22 cm; - külső peremmel: 23 cm
- átmérő nyéllel: 41,50 cm
- magasság belső: 4,70 cm; - külső: 5,20 cm
- tömeg: - 0,745 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
 
Csevapcsicsa 
 
Hozzávalók 5 személy részére:
 70 dkg darált zsíros marhahús
 30 dkg darált zsíros sertéshús
 1 mokkáskanál szódabikarbóna
 kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
 fél kiskanál őrölt feketebors
 1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
 2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)
 
A sütéshez:
 2-3 evőkanál olíva olaj
 
A tálaláshoz:
 lilahagyma
 puha kenyér
 
Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük egy éjszakán át.
Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk.
Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.
Köretként karikákra vágott lilahagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: