G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Sajtosrúd-szaggatórács 24×33 cm

Sajtosrúd-szaggatórács 24×33 cm
Származási ország: PRC
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,250 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Sajtosrúd-szaggatórács 24×33 cm Sajtosrúd-szaggatórács 24×33 cm Sajtosrúd-szaggatórács 24×33 cm
Sajtosrúd-szaggatórács eladás, értékesítés, vásárlás, és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából mivel a tésztaformázás leggyorsabb módját nyújtja. Nem kell bajlódni az egyesével történő vágással, tepsibe helyezéssel és a formák is szabályosak maradnak. A Sajtósrúd-szaggatórács anyag összetétel szilikon hatású kemény, vegytiszta élelmiszeripari műanyag.
 
Méretek: - hosszúság: - 33,3 cm
               - szélesség: - 24 cm
               - magasság: - 1 cm
               - tömeg: - 0,115 kg
Szaggatók száma: - 52 db
Szaggatok mérete: - hosszúság: - 7,5 cm
                               - szélesség: - 1,5 cm
 
SAJTOS RÚD
 
Hozzávalók:
- 3 dkg élesztő
- 0,5 dl tej
- 1 kávéskanál cukor
- 50 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 1 db tojás
- 1 pohár tejföl
- só ízlés szerint
- 20 dkg sajt, lehetőleg trappistaféle
A kenéshez:
- 1 db tojás
A tetejére:
- 10 dkg sajt
 
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatjuk a meglangyosított tejjel, 2 evőkanál liszttel és a cukorral. A maradék lisztet a margarinnal egy tálban elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk az élesztős tejet, a tojást, a tejfölt végül a lereszelt sajtot, és tésztát gyúrunk belőle. Ha összeállt úgy, hogy elválik az edény faláról, hűtőbe tesszük, és kb. 40 percig pihentetjük.
A tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra nyújtjuk, majd a tepsibe helyezzük. A sajtós rúd szaggató ráccsal kivágjuk, a tetejét tojással megkenjük, és 10 percig pihentetjük.
A maradék sajtot lereszeljük, ezzel megszórjuk, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: