G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Kuglóf sütőforma gránitbevonattal 23 cm 830/074 AMB

Kuglóf sütőforma gránitbevonattal 23 cm 830/074 AMB
Gyártó: AMBITION
Származási ország: Lengyel
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Kuglóf sütőforma gránitbevonattal 23 cm 830/074 AMB Kuglóf sütőforma gránitbevonattal 23 cm 830/074 AMB Kuglóf sütőforma gránitbevonattal 23 cm 830/074 AMB
Vásároljon a kuglóf sütőforma kínálatunkból! A kuglóf sütőforma egy csonka-kúp alakú, barázdált oldalú sütőedény és a kuglóf sütésére szolgáló speciális sütőforma. A kuglóf sütőforma elengedhetetlen tartozéka a cukrász kellékekeinknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. A kuglóf sütőforma anyaga fémlemez tapadásmentes gránitalapú bevonattal. A kuglóf sütőforma minden típusú tűzhely sütőjében nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe, kivéve a mikrohullámú sütőt. A kuglóf sütőforma mosogatógépben mosható.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható.
 
Méretek: - átmérő alsó belső: - 13 cm; - külső: - 15 cm
                - átmérő felső belső: - 22,30; - külső: - 22,50 cm
                - átmérő kürtő: - alsó: - 7,25; - felső: - 5,25 cm
                - magasság belső: - 9,80 cm; - külső: - 9,87 cm
                - magasság kürtő: - 10,85 cm
                - tömeg: - 0,335 kg
                - űrtartalom: - 2 liter
                - hőálló tartomány: + 350 °C és – 20 °C között
 
Csokoládés kuglóf
 
Hozzávalók:
 - 25 dkg liszt
 - fél csomag sütőport
 - 25 dkg porcukor
 - 1 dl tej
 - 1 dl étkezési olaj (olíva Bertolli)
 - 4 közepes tojás
 - 1 csomag vaníliás cukor
 - 1 tábla Katica torta bevonó (mást ne használjunk, mert lesüljed) vagy 4 evőkanál kakaó
 - vaj, liszt a forma előkészítéséhez
 
Elkészítése:
A sütőt melegítsük 150 – 160 °C, vagy 3 – 4 fokozatra. A sütőporos liszthez keverjük hozzá az apró kockákra vágott csokoládét. A tojásokat keverjük el (habverőt használjunk) a cukorral tejjel, olajjal, majd adjuk hozzá a lisztes keveréket. A kivajazott – kilisztezett kuglófformába öntsük bele az elkészített masszát és sütőtől függően 20 percig takarékon, majd közepes fokozatra állítva 35 – 40 perc alatt süssük készre (közben végezünk tű próbát). Ha kakaóval készítjük, akkor a massza 2/3 rakjuk, bele a formába a többibe keverjünk kakaópórt így szép márványos lesz.
 
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából. 
Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: