G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302

24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 2,650 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302 24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302 24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302
A 24 db-os vegyes mintás sütemény kiszúró rács 095302 anyaga szilikon hatású kemény, vegytiszta élelmiszeripari műanyag. A sütemény kiszúró rács segítségével 12×2 db különböző mintájú és alakú süteményt formázhatunk.
 2 db négy levelű lóhere
 2 db alma
 2 db gomba
 2 db szívecske
 2 db legyező
 2 db csillag
 2 db virág
 2 db hold
 2 db körte
 2 db kör
 2 db hat szirmú virág
 2 db hét ágú csillag
A használata könnyű és egyszerű: - helyezzük a sütemény kiszúró rácsot a sütő tepsibe, terítsük rá a tésztát és görgessük végig rajta a tésztanyújtó hengert, átnyomva így a tésztát a sablonon. A belső egység segítségével távolítsuk el a felesleges tésztát, ezután emeljük fel a sablont. A tepsiben csak a kiszúrt alakú tészták maradnak.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 33 cm
- szélesség: 22,50 cm
- szélesség fülekkel: 23,20 cm
- magasság: 0,07 cm
- tömeg: 0,220 kg
- szaggatók száma: 24 db
- a kiszúró formák méretei 3-5 cm között mozognak
 
Linzer tészta recept
 
Hozzávalók:
 50 dkg liszt
 25-25 dkg vaj és cukor
   4 tojássárgája
  - reszelt citromhéj
  - a tetejére: - 1 tojás
  - a töltéshez: 20 dkg barack, - vagy meggydzsem
 
Elkészítése:
A lisztet szitáljuk egy mély tálba. Adjuk hozzá a cukrot, és a reszelt citromhéjat. A puha vajjal meg a tojássárgájákkal gyúrjuk össze. Ha esetleg túl keménynek bizonyulna, egy - kétkanálnyi tejföllel lazítsuk. A tésztát fóliába csomagolva legalább egy órára tegyük a hűtőbe pihentetjük. Azután lisztezett deszkán nyújtsuk 3-4 mm vastagra. Helyezzük a sütemény kiszúró rácsot a sütő tepsibe, terítsük rá a kinyújtott tésztát és görgessük végig rajta a tésztanyújtó hengert, átnyomva így a tésztát a sablonon. A belső egység segítségével távolítsuk el a felesleges tésztát, ezután emeljük fel a sablont, így a tepsiben csak a kiszúrt alakú tészták maradnak. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt süssük szép aranysárgára. Ha kihűlt, dzsemmel kettőt-kettőt, egy simát és egy diósat ragasszunk össze.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: