Tálalóbogrács zománcozott fekete KP – 1/1 – JAN
Származási ország: Magyar
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Jutalompont: 0
Készlet információ: Nincs készleten
Fogyasztói ár: 1,850 Ft
Tálalóbogrács zománcozott fekete KP - 1/1 - JAN eladás, értékesítés, vásárlás és a legjobb választás az Edények.hu webáruházából. A fekete zománcozott tálalóbogrács anyag összetétel 1 mm vastagságú vaslemez, méretre szabva, alakra préselve, kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést, majd duplán zománcozva. A fekete zománcozott tálalóbogrács mozgatható fogantyúja rozsdamentes gömbacél, amely tartórészei hegesztéssel vannak rögzítve a tálalóbogrács külső oldalához.
FIGYELEM! - A bográcsállvány csak szemléltetés (illusztráció)! A bográcsállvány nem tartozék, nem tartozik a tálalóbográcshoz, és nem foglaltatik annak az árba!
Méretek: - átmérő (felső): - 13 cm (belső), - külső: - 16 cm
- átmérő (alsó): - 8 cm (belső), - külső: - 9 cm
- magasság: - 7,98 cm (belső), - külső: - 8 cm, - fogantyúval: - 16 cm
- tömeg: - 0,20 kg
- űrtartalom: - 0,70 Liter
Currys bográcsos sertéspörkölt
Hozzávalók:
- 3 kg sovány sertéscomb
- 1 dl étolaj
- 3 nagy fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál őrölt kömény
- 1 kávéskanál curry
- őrölt bors, ízlés szerint
- csípős Piros Arany ételízesítő
- 3 evőkanál őrölt pirospaprika
- 1 db zöldpaprika
- 1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
- 1 db paradicsom
- só, ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül (bogrács forgatásával) lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.
Babgulyás füstölt csülökkel
Hozzávalók:
- 1 db füstölt csülök
- kb. 80- 100 dkg
- 50 dkg tarkabab
- 3 szál sárgarépa
- 2 szál petrezselyemgyökér
- 1 zeller
- 1 csomó zöldség zöldje
- 25 dkg burgonya
A rántáshoz:
- 1 fej közepes hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 3 evőkanál liszt
- Só, bors, majoránna, kakukkfű, szurokfű, bazsalikom, Borsika fű
A csipetkéhez:
- 1 tojás, csipet só, olaj, és annyi liszt amennyit a tojás felvesz, és kemény tésztát gyúrunk
Elkészítése:
A babot és a füstölt csülköt előző este beáztatjuk. Utána az áztatóvízzel mindkettőt odatesszük főni, amikor félig megfőtt a bab, beletesszük a karikákra vágott zöldségeket és a kockára vágott burgonyát, a füstölt csülköt kivesszük, és apró kockákra vágjuk, majd visszatesszük a levesbe és tovább főzzük. Amikor majdnem megpuhult a bab meg a zöldségfélék, na meg a csülök, ekkor kezdjük fűszerezni. Először megsózzuk, teszünk bele egy csipet kakukkfüvet, egy csipet szurokfüvet, bazsalikomot, majoránnát, Borsika füvet, borsot és zöldség levelet. Ezután csinálunk egy magyaros rántást (hagyma fokhagyma meg pirospaprika) és berántjuk. Csipetke tésztával gazdagíthatjuk, és készre főzzük.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: