G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Nokedliszaggató fémlapát 16×8,50 cm 112720

Nokedliszaggató fémlapát 16×8,50 cm 112720
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 850 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Nokedliszaggató fémlapát 16×8,50 cm 112720
A Nokedliszaggató fémlapát 16×8,50 cm 112720 anyaga rozsdamentes acél, és bükkfa markolat. Ahhoz, hogy hosszú ideig megőrizze minőségét, néha hagyjuk a vízbe, hogy ne tudjon kiszáradni a fa markolat.
Tisztítása: - Semleges, folyékony mosogatószerrel. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Figyelem! - Mosogatógépben nem mosogatható!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 16 cm
- szélesség a lapátnál: 8,50 cm
- tömeg: 0,050 kg
 
Currys bográcsos sertéspörkölt
 
Hozzávalók:
 3 kg sovány sertéscomb
 1 dl étolaj
 3 nagy fej vöröshagyma
 5 gerezd fokhagyma
 1 kávéskanál őrölt kömény
 1 kávéskanál curry
 3 evőkanál őrölt pirospaprika
 1 db zöldpaprika
 1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
 1 db paradicsom
  - só, ízlés szerint
  - őrölt bors, ízlés szerint
  - csípős Piros Arany ételízesítő
 
Elkészítése: 
A bográcsba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül (bogrács forgatásával) lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: