G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes krumplitörő 100292-TM

Rozsdamentes krumplitörő 100292-TM
Gyártó: MAGYAR KISIPAROS
Származási ország: Magyarország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 14,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes krumplitörő 100292-TM Rozsdamentes krumplitörő 100292-TM Rozsdamentes krumplitörő 100292-TM
A rozsdamentes krumplitörő a főzött burgonya (krumpli, pityóka) és zöldségek törésére (préselésére), töpörtő készítésére kifejlesztett kézi mechanikus szerszám. Tömör és időtálló. A krumplitörő (burgonyatörő) kosarának anyaga rozsdamentes acél. A váz és préselő kar festett acél. Használatával gyorsan törhetjük meg a főtt krumplit, pépesíthetünk főtt zöldséget, és préselhetünk töpörtyűt.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Mosogatógépben is mosható.
 
Részletes méretleírás:
- kosár átmérő: - belső: 9 cm; - külső: 10 cm
- kosár magasság: 8 cm
- préskar hosszúsága: 31 cm
- tömege: 0,820 kg
 
Krumplipüré vargányával
 
Hozzávalók:
1,5 evőkanál szárított vargánya
   5 evőkanál joghurt
   1 evőkanál olívaolaj
   2 csésze, forró víz
 
Elkészítése:
A gombát felöntjük a forró vízzel és 30 percig állni hagyjuk. Kivesszük a vízből a vargányát, kifacsarjuk az összes levét, letörölgetjük és feldaraboljuk. A vizet leszűrjük és a gombával együtt újra felforraljuk, majd a víz felét leöntjük. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és egy kriplitörővel összetörjük. Folyamatos kevergetés mellet hozzáadjuk a gombás folyadékot, a joghurtot és az olívaolajt, majd ízlés szerint sózzuk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: